Το Dropbox παρουσιάζει την νέα του iPhone εφαρμογή με το όνομα Carousel

0
211

Dropbox-Carousel-iPhone-screenshot-001

Η Cloud storage startup Dropbox χθες παραχώρησε μια συνέντευξη τύπου και το μεγάλο highlight αυτής ήταν η παρουσίαση μιας νέας εφαρμογής που εστιάζει στην διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο με το όνομα Carousel.

To Carousel παρουσιάστηκε ως το μέρος για όλες μας τις αναμνήσεις και έχει την βάση του στην startup εταιρεία που εξαγόρασε η Dropbox με το όνομα Snapjoy τον Δεκέμβριο του 2012. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη πάνω στην διαχείριση και τον διαμερισμό φωτογραφιών και βίντεο επιτρέποντας μάλιστα να κοινοποιήσετε εύκολα ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών με μια κίνηση από τον email λογαριασμό σας.

Ως μια εφαρμογή διαχείρισης που σέβεται τον εαυτό της με το Carousel μπορείτε να κάνετε swipe της φωτογραφίες σας, να τις ζουμάρετε καθώς και να πλοηγηθείτε στις συλλογές σας με βάση την ημερομηνία αλλά και την τοποθεσία. Επίσης μεγάλο του χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι επιτρέπει αυτόματο back up αλλά και οργάνωση των φωτογραφιών σας. Υπάρχει τέλος η δυνατοτήτων και συνομιλιών με τους φίλους σας για την εκάστοτε φωτογραφία!

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store δωρεάν εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ