15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Consumer Reports “βαφτίζει” το iPhone 12 Pro Max ως ένα “από τα καλύτερα smartphones του 2021”

    Το Consumer Reports κοινοποίησε μια λίστα που την ονομάζει “τα καλύτερα smartphones του 2021”. Σε αυτή το iPhone 12 Pro Max εμφανίζεται ως το καλύτερο iPhone που μπορεί να αγοράσει κάποιος.

    Αυτό που αποτελεί έκπληξη είναι πως το Consumer Reports σπάνια παρουσιάζει τα premium μοντέλα της Apple ως εκείνα τα iPhone που θα πρέπει να αγοράσουν οι περισσότεροι καταναλωτές.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως το iPhone 12 Pro Max έχει πολλά χαρακτηριστικά που δικαιολογούν την τιμολόγηση του τονίζοντας παράλληλα βέβαια πως και το iPhone 12 Pro αποτελεί μια άριστη επιλογή.

    “Αν και το iPhone 12 Pro Max θα σας στοιχίσει τουλάχιστον $100 περισσότερα από τον μικρότερο αδελφό του, έρχεται με περισσότερες ώρες αυτονομία, μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και μια 2.5x ζουμ κάμερα. Στην αντίπερα όχθη η Max έκδοση είναι σημαντικά πιο βαριά και για κάποιους ίσως όχι τόσο εύχρηστη για χρήση με το ένα χέρι ακόμη και για αυτούς που έχουν μακριά δάχτυλα.”

    Επίσης αυτό που είναι άξιο αναφοράς σε αυτή την λίστα είναι πως το iPhone 11 Pro Max έρχεται πάνω από το iPhone 12 Pro με το πρώτο να έχει σκορ 85 και το δεύτερο 84. To iPhone 12 mini έρχεται με μια βαθμολογία στα 79 και το iPhone 12 στα 78.

    Το Consumer Reports με αντίστοιχο τρόπο συνιστά στον χώρο του Android το Samsung Galaxy Note 20 Ultra ενώ ως καλύτερο οικονομικό smartphone ανακηρύσσει το OnePlus Nord N10.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.