Το Adobe Voice μετατρέπει τα ηχητικά μηνύματα σας σε όμορφα animations στο iPad σας

0
285

adobe-voice-main

Η Adobe μόλις έκανε διαθέσιμη μια πολύ ενδιαφέρων εφαρμογή για το iPad με την ονομασία  Adobe Voice. Σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν όμορφα animated βίντεο σε λεπτά όπως χαρακτηριστικά τονίζει η εταιρεία.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα ήχου και μετέπειτα το μετατρέπει σε ένα animation. To μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ταιριάξει τις λέξεις με μια βιβλιοθήκη εικόνων που έχει 25.000 διαφορετικές για να ταιριάξει ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το διαδώσετε μέσω του email, Twitter, Facebook λογαριασμού σας ή ακόμη και να το ενσωματώσετε στον προσωπικό σας blog.

Αν και σίγουρα δεν θα την βρουν όλοι οι χρήστες χρήσιμη την εν λόγω εφαρμογή σίγουρα θα αποτελέσει ένα πολύ καλό εργαλείο για όλους αυτούς που δίνουν συχνά παρουσιάσεις στο σχολείο η στην δουλειά τους.

Το καλύτερο είναι πως η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε σήμερα για το iPad σας (Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iOS 7) εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ