19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή του Ημερολογίου

    iphone_nfl_calendar

    Η εφαρμογή του ημερολογίου ήταν μια από τις πρώτες εφαρμογές που έκαναν την εμφάνιση τους μαζί με το πρώτο iPhone. Όταν είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά ήταν μια απλή εφαρμογή ημερολογίου αλλά με το πέρασμα του χρόνου η Apple πρόσθεσε αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη λογαριασμών Exchange, λειτουργία εμφάνισης σε landscape mode, προεπισκόπηση εβδομάδας, προεπισκόπηση ολόκληρου του έτους στο iPad, την δυνατότητα να πιάσετε και να σύρετε τα διάφορα events ου έχουν ανατεθεί σε κάποια ημέρα και πολλά άλλα. Η Apple μετονόμασε την εφαρμογή iCal των Mac σε Calendar προκειμένου να μοιάζει με εκείνη των iPhone και iPad. Και μετά από μια εποχή μεγάλων νέων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών, η εφαρμογή του Ημερολογίου έγινε πλέον πιο ‘καθαρή’, βλέποντας την συγκεκριμένη αλλαγή να έρχεται με το νέο επανασχεδιασμένο iOS το προηγούμενο έτος.

    Τα επόμενα αποτελούν ορισμένα από τα πολλά χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

    • Δυνατότητα εισαγωγής κειμένου
    • Extensions για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών
    • Συνδυασμός της εφαρμογής Ημερολόγιο/Υπενθυμίσεις σε μία εφαρμογή
    • Βελτιωμένη υποστήριξη για διάφορα gestures
    • Άψογη συνεργασία με online υπηρεσίες
    • Νέο dark theme
    • Ενσωμάτωση της πρόβλεψης για τον καιρό
    • Δυνατότητα επισύναψης κάποιων αρχείων

    Αυτά είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Αν, λοιπόν, η Apple σας ζητούσε να διαλέξετε 2 νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα θέλατε να ενσωματώσει στην νέα εφαρμογή Ημερολογίου στο επερχόμενο iOS 9, ποια θα ήταν αυτά? Γράψτε μας τα σχόλια σας στο φόρουμ μας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles