19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αναβάθμιση του PhotoSweeper με νέα χαρακτηριστικά

    photosweeper-mbp-hero

    Το PhotoSweeper μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.0, στην οποία είδαμε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης και μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Το PhotoSweeper είναι ειδικά σχεδιασμένο για εκείνου που τραβάνει εκατοντάδες φωτογραφίες απο το iPhone τους ή ακόμα και από την κάμερα τους. Η εφαρμογή βοηθάει στον καθαρισμό των φωτογραφιών που δεν θέλετε στον Mac υπολογιστή σας, εξοικονομόντας σας πολύτιμο χρόνοαπό το να ψάχνετε μόνοι σας κάθε μία φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε. Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι πως βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην διαγραφή διπλών φωτογραφιών.

    Σύμφωνα με το App Store η εφαρμογή φέρει τις ακόλουθες αλλαγές και προσθήκες:

    • Pixel-perfect user interface looking gorgeous on Yosemite
    • User-friendly comparison settings to easily find duplicates, similar photos, series of shots
    • New View Results modes that allow you to compare and mark photos better with just a click
    • Auto-lock folders and rules
    • Integration with Finder and Dock
    • Even a faster performance
    • Other improvements

    Το νέο περιβάλλον της εφαρμογής είναι αρκετά καλό θα λέγαμε μετά την επανασχεδίαση του και μοιάζει πολύ ομαλό σε συνδυασμό με τα Yosemite. Από την άλλη, έχετε την βελτιωμένη ταχύτητα της εφαρμογής καθώς επίσης και η δυνατότητα ενσωμάτωσης στο Dock του Mac υπολογιστή σας. Προσωπικά, μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι από την νέα αυτή αναβάθμιση και πιστέψτε μας αξίζει τον κόπο και τα λεφτά της. Μπορείτε να την βρείτε στο App Store στην τιμή των $9.99 [link].

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles