Thursday, May 28, 2020

Τα iPhone 6 mockups που έχουν κυκλοφορήσει δεν δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό των συσκευών

apple-iphone-6-mockup-43

Έχετε ανησυχήσει πως με βάση τα mockups που έχουν κυκλοφορήσει για το iPhone 6 η συσκευή θα έχει αυτό τον κατά γενική ομολογία φτηνό σχεδιασμό; Αν έχετε κάποια αμφιβολία τότε σίγουρα δεν ξέρετε την Apple και το πόσο μεγάλη σημασία δίνει στην λεπτομέρεια.

Τα mockups που έχουμε δει και σας παρουσιάσει μέχρι σήμερα αποτελούν μια χοντροκομμένη εκδοχή του μοντέλου μιας και έχουν παραχθεί από 3D εκτυπωτές με χαμηλού επιπέδου υλικά τα οποία σίγουρα δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα που θα χρησιμοποιήσει η Apple.

Πολλοί επίσης αναρωτιέστε για αυτές τις παχιές άσπρες γραμμές στην πλάτη των mockups. Σύμφωνα με νέα έκθεση του Ιαπωνικού Nikkei αυτές δεν θα αποτελέσουν μέρος του τελικού σχεδιασμού του iPhone όταν αυτό μας παρουσιαστεί στου επόμενους μήνες. Η αναφορά επίσης κάνει λόγο πως το iPhone 6 δεν θα έχει διαχωριστικά για την κεραία του και πως η οθόνη θα έχει καμπύλες στην άκρη σε πλήρη αρμονία με το σασί της συσκευής.

Η άσπρες λωρίδες που παρατηρούμε επίσης στα mockups είναι απλά θέσεις στήριξης μάλλον για τα γυάλινα μέρη της συσκευή οι οποίες θα αφαιρεθούν μετά την συναρμολόγηση της.

Επίσης το logo της συσκευής πλέον θα αλλάξει και αντί να είναι χαραγμένο πάνω στην πλάτη της θα δημιουργηθεί εξωτερικά από διαφορετικό υλικό.

Τέλος αν αναρωτιέστε τι εννοούμε πως το γυαλί του iPhone 6 θα έχει καμπύλες δείτε τα παρακάτω σχεδιαγράμματα της Apple για μια κυρτή συσκευή που διέρρευσαν στην δίκη με την Samsung πριν λίγο καιρό. Η Apple πειραματιζόταν επί εποχής Steve Jobs σε κάτι τέτοιο αλλά αυτή η εκδοχή είχε μπει στον ντουλάπι μιας και εκείνη την εποχή το κόστος κατασκευής ενός τέτοιου σχεδιασμού ήταν μεγάλο.

Curved-glass-iPhone-prototype-image-001

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

Η LG πήρε παραγγελία για 20M OLED iPhone οθόνες φέτος βάζοντας τέλος στο μονοπώλιο...

Αν και η Samsung μέχρι και σήμερα είχε την αποκλειστικότητα ως προς την προμήθεια OLED οθονών για της ναυαρχίδες της Apple είχαμε...

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 13.4.1, μην επιτρέποντας τα downgrades από την...

Η Apple την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την iOS 13.5 στο ευρύ κοινό φέροντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

Το iPhone 11 αντικαθιστά το iPhone XR ως το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις...

Το iPhone 11 ήταν εκείνο το smartphone που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 σύμφωνα με την εταιρεία...

Αυτά τα jailbreak tweaks δείχνουν γιατί το jailbreak είναι εδώ για να μείνει |...

Πλέον με την ευρεία διάθεση του unc0ver 5 jailbreak που καλύπτει όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την iOS 13.5 μια νέα...

Apple Pro Display XDR | Βραβεύτηκε ως η καλύτερη οθόνη της χρονιάς

Η Apple την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε την Pro Display XDR - την απάντηση της στον χώρο των οθονών που απευθύνονται σε επαγγελματίες...

Οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν πολλαπλά κόστη

Τα περιστατικά ψηφιακής ασφάλειας δεν κοστίζουν στις επιχειρήσεις μόνο σε χρήμα. Συχνά συμβάλουν και σε μια αρνητική εργασιακή εμπειρία, η οποία με...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!