25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα 2019 iPad Pro θα ενσωματώσουν ένα σύστημα τριπλών φακών όπως τα iPhone 11

    Μπορεί τα φετινά iPhone 11 να μην είναι οι μόνες συσκευές της Apple που θα ενσωματώσουν το νέο σύστημα τριπλών φακών στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με νέα αναφορά του Macotakara τα iPad Pro μπορεί να αποκτήσουν αυτό το χαρακτηριστικό φέτος.

    Η αναφορά παρουσιάζει ως πηγή της ένας προμηθευτή της Apple στην Κίνα ο οποίος υποστηρίζει πως τα 2019 iPad Pro ίσως έρθουν με ένα σύστημα τριπλών φακών. Σίγουρα μια τέτοια εικασία πρέπει να αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό μιας και είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο αν και δεν ακούγεται εντελώς εξωφρενικό.

    Αυτή την στιγμή το iPad Pro έρχεται μόνο με μια μονή 12 MP κάμερα και έτσι από έναν μονό φακό να αναβαθμιστεί σε ένα σύστημα τριών φακών θα είναι σίγουρα μια μεγάλη και σημαντική αλλαγή.

    Επίσης στο δημοσίευμα διαβάζουμε πως το φημολογούμενο 10.2 ιντσών iPad θα έρθει με ένα σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος. Αυτό το iPad αναμένεται να αντικαταστήσει το 2018 9.7 ιντσών iPad.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles