Τα καλύτερα screen protectors για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus

0
318

iPhone-screen-protectors-main

Τα δύο νέα smartphones της Apple αδιαμφισβήτητα είναι δύο πολύ όμορφες συσκευές με το μέγεθος της οθόνης τους να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Η προστασία λοιπόν της οθόνης έρχεται σε πρώτη μοίρα. Παρακάτω σας έχουμε μια λίστα με τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Patchworks ITG Edge

ITG-Edge-main1

Η εν λόγω προστασία οθόνης έχει πάχος μόλις 0.4mm ενώ έχει μια βάση από σιλικόνη για τις άκρες της οθόνης. Η λύση αυτή μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία είναι τόσο δυνατή που αποτρέπει ακόμη και από τα φαινόμενα bendgate.

To ITG Edge είναι διαθέσιμο στο Patchworks website, με μια κοστολόγηση στα $39 και $45 για τα iPhone 6 και 6 Plus.

InvisibleShield from ZAGG

IPPHXC-F00

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τρεις διαφορετικές κατηγορίες που ονομαστικά είναι οι: originalhdx, και glass, με τις εν λόγω προστασίες οθόνης να έχουν ενσωματωμένη αυτό που η εταιρεία ονομάζει ‘Nano-Memory Technology’. Οι hdx και glass προσφέρουν σύμφωνα με την εταιρεία την μέγιστη δυνατή προστασία.

Screen-Shot-2015-01-30-at-4.56.29-am

Είναι διαθέσιμες στο zagg.com, με τιμολόγηση στα $14.99 για την original, $24.99 για την hdx, και $34.99 για την glass.

Tech Armor Premium HD Clear Ballistic Glass Screen Protector

TA-iPhone

Η προστασία οθόνης που σύμφωνα με την εταιρεία έχει μια εγγύηση εφόρου ζωής. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί με στρογγυλεμένες άκρες. Το προϊόν θα το βρείτε στο site της Tech Armor techarmor.com, ή στο Amazon ή στο eBay με τιμές που ξεκινάνε από τα $8 και φτάνουν μέχρι τα $10.

Tech21 Impact Shield Screen Protector with Anti-Glare

Tech21

Κατασκευασμένη με 3 διαφορετικά επίπεδα προστασία η εν λόγω λύση δεν περνάει σε καμιά περίπτωση απαρατήρητη. Σύμφωνα με την εταιρεία η λύση τους περιλαμβάνει ένα επίπεδο προστασίας με την ονομασία ‘BulletShield’ το οποίο περιέχει ένα ειδικό πολυμερές ιδιαίτερα ανθεκτικό – “incorporates a BASF polymer found in bullet-proof glass – takes up and dissipates impact.”

Είναι διαθέσιμη κυρίως στα Apple Store με μια τιμή που ανέρχεται στα $34.95.

Spigen GLAS.tR SLIM

Screen-Shot-2015-01-30-at-5.06.10-am

Η Spigen υποστηρίζει πως η προστασία οθόνης του με επικάλυψη γυαλιού και πάχος στα 0.4mm είναι τόσο ανθεκτική που μπορεί να αντισταθεί ακόμη και σε μαχαίρι. Μάλιστα σε περίπτωση που σπάσει η εταιρεία αναφέρει πως το GLAS.tR SLIM σπάει σε μικρά κομμάτια τα οποία τα συγκρατεί η ίδια η μεμβράνη.

Είναι διαθέσιμη από το site της Spigen στην τιμή των $34.95 τόσο για το iPhone 6 όσο και για το 6 Plus.

Obliq Zeiss Pure Xtreme Glass Screen Protector

Obliq

Μια λύση αποκλειστικά από γυαλί. Η προστασία οθόνης αυτή έρχεται με πάχος στα 0.33mm και έχει στρογγυλεμένες άκρες. Έχει μεγάλη αντοχή και είναι από τις καλύτερες λύσεις αν συνυπολογίσει κάποιος και την κοστολόγηση τους.

Η Obliq είναι διαθέσιμη σε Amazon και eBay στα $10 με $12.

Σχολιασμός στο φόρουμ