20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Σημαντικό iOS bug δεν επιτρέπει την εκκίνηση κάποιων εφαρμογών

    Ένα σημαντικό bug έχει εντοπιστεί στην τελευταία έκδοση του iOS και συγκεκριμένα στις 13.5 που δεν επιτρέπει στους χρήστες να ανοίξουν κάποιες εφαρμογές.

    Ουσιαστικά όταν ο χρήστης προσπαθεί να ανοίξει μια εφαρμογή τότε έρχεται αντιμέτωπος με το παρακάτω μήνυμα:

    This app is no longer shared with you. To use it, you must. buy it from the App Store.

    Οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν κάποια ενέργεια πέρα από το να πατήσουν ακύρωση σε αυτό το μήνυμα ή να τους γίνει ανακατεύθυνση στο App Store. Το πρόβλημα αυτό επηρεάζει τυχαίες εφαρμογές και όχι κάποια συγκεκριμένη και παρά που κανείς δεν γνωρίζει που οφείλετε έχει κάποια συσχέτιση με το iCloud Family Sharing.

    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο iCloud λογαριασμό των χρηστών που έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το μήνυμα.

    Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους διακομιστές της Apple που απαγορεύουν αυτή την στιγμή το iOS από το να επιβεβαιώσει αν κάποιος έχει ήδη κάνει λήψη και αγοράσει μια εφαρμογή.

    Δυστυχώς η Apple μέχρι στιγμή δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό το θέμα και δεν εμφανίζεται στο επίσημο System Status webpage και επίσης δεν υπάρχει κάποιος τρόπος απομάκρυνσης αυτού του μηνύματος. Κάποιοι χρήστες βέβαια αναφέρουν πως από την στιγμή που διέγραψαν την εφαρμογή που τους παρουσίασε αυτό το μήνυμα και την έκαναν εγκατάσταση εκ νέου το θέμα διορθώθηκε για την συγκεκριμένη.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles