18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πως αυτή η streaming εφαρμογή ταινιών εγκρίθηκε από την Apple;

    Cinema-SG

    Έχουμε δει μια σειρά από παράξενες αποφάσεις σε ότι έχει να κάνει με τις εγκρίσεις εφαρμογών της Apple για το App Store και αυτή την φορά δεν έχουμε κάποια εξαίρεση.

    Για ακόμη μια φορά μια εφαρμογή χωρίς κανένα κόστος σας επιτρέπει να κάνετε streaming ταινίες και σειρές στο iPhone και στο iPad σας και φυσικά είναι όλες πειρατικού περιεχομένου.

    Η ονομασία της είναι Cinema SG, και ουσιαστικά πρόκειται για μια διαφορετική μορφή της γνωστής στον πειρατικό χώρο εφαρμογής με την ονομασία Cinema Box.

    Χαράς ευαγγέλια για τους πειρατές ανά τον κόσμο και μεγάλος προβληματισμός παράλληλα για το πως η Apple προχωράει σε εγκρίσεις τέτοιων εφαρμογών που μάλιστα δεν κρύβουν τον χαρακτήρα τους ούτε στα screenshots στο App Store.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια εφαρμογή κάνει την εμφάνιση της αλλά συνήθως αυτές κρυβόντουσαν πίσω από άλλες περιγραφές και παραπλανητικά screenshots.

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια προσπάθεια δείχνει την πραγματική λειτουργικότητα της και περνάει από το κατά τα άλλα αυστηρό σύστημα εγκρίσεων εφαρμογών της Apple.

    Περιττό να πούμε πως το Cinema SG δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό στο App Store και πως αν θέλετε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση της εφαρμογής κάντε το με δική σας ευθύνη και σύνεση.

    Update: Η Apple έσπευσε να αφαιρέσει την εν λόγω εφαρμογή από το App Store μετά τα πολλά σχόλια χρηστών και προγραμματιστών που έκαναν τον γύρω του διαδικτύου 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles