22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Περισσότερες φωτογραφίες δείχνουν μπαταρία 1810 mAh για το iPhone 4.7″ και 2915 mAh για το 5.5″

    Την πέρασμενη εβδομάδα, αρκετές φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει υποστήριζαν ότι η μπαταρία του iPhone 6 θα είναι χωρητικότητας 1810 mAh. Κι ενώ είναι σαφώς μεγαλύτερη απο τα  1560 mAh του 5s , σίγουρα δεν ενθουσίασαν αρκετούς που περίμεναν καλύτερη αυτονομία στο νέο iPhone. Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν όταν ένας αναλυτής -χωρίς να προσφέρει κάποιες αποδείξεις – έκανε λόγο για μπαταρία 2100 mAh στο επερχόμενο μοντέλο.

    Χτες, σε μια διαρροή από το nowhereelse.fr λεπτομερείς φωτογραφίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες για τα 1810 mAh. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, διακρίνεται το κείμενο που αφορά τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και το logo της Apple καθώς και σε μια από αυτές μπορείτε να δείτε έτοιμες για αποστολή στα κουτιά τους.

    iphone_6_battery_june_1810-800x657

     

    Αυτές οι φωτογραφίες, έρχονται μετά από σχετική διαρροή από άλλη πηγή που δείχνει την υποτιθέμενη μπαταρία για το μοντέλο των 5.5″. Σε αυτήν την φωτογραφία η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 2915 mAh. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι πρόκειται για τις  αυθεντικές, τα κείμενα και τα σημάδια καθώς και το μέγεθος τους ταιριάζουν στις υπόλοιπες διαρροές για τα επερχόμενα μοντέλα

    420_ab78de6b90b79b8ac05515f9f24013b4

    Αν όντως ευσταθούν αυτές οι διαρροές περί των χωρητικοτήτων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι απογοητευμένοι γιατί περίμεναν κάτι καλύτερο στον τομέα αυτό από την Apple (ίσως δεν είναι τυχαία και η τελευταία ΑΝΤΙ-διαφήμιση της Samsung που στηλιτεύει την μπαταρία του iPhone) και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Α8 επεξεργαστή και στο iOS 8 για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πολυπόθητη παρουσίαση που απέχει σχεδόν έναν μήνα.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles