19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Περισσότερα iPad μοντέλα έγιναν εγγραφή στη βάση δεδομένων της Eurasian

    Νωρίτερα τον Ιούλιο είχαμε την καταγραφή στην βάση δεδομένων της Eurasian 5 νέων κωδικών μοντέλων iPad. Ο αριθμός των νέων iPad φαίνεται πως αυξάνεται μιας και σήμερα είχαμε την προσθήκη δύο νέων κωδικών σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το MySmartPrice.

    Η επιτροπή της Eurasian απαιτεί τα προϊόντα που βασίζονται σε τεχνολογίες κρυπτογράφησης να γίνονται καταγραφή πριν κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά. Έτσι λοιπόν η βάση δεδομένων αυτή έχει προσφέρει πολλές διαρροές για επερχόμενα μοντέλα της Apple από νέα Macs και iPads σε iPhones καθώς ακόμη και σε αξεσουάρ όπως το Magic Keyboard.

    H Apple λοιπόν έκανε εγγραφή 2 νέα iPad με αριθμούς μοντέλων που δεν είχαμε δει κατά παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τους A2200 και A2232. Αυτοί θα συμπληρώσουν τους ήδη υπάρχον A2197, A2228, A2068, A2198, και A2230.

    Όλα αυτά τα iPad έχουν την σήμανση ότι τρέχουν το iPadOS 13 κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι συσκευές που θα δούμε το Φθινόπωρο.

    Δυστυχώς αυτές οι καταγραφές δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Οι αριθμοί των μοντέλων αυτών έχουν λογικά να κάνουν με το επερχόμενο νέο 10.2 ιντσών iPad που φημολογείται ότι θα αντικαταστήσει το $329 9.7 ιντσών iPad.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles