16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ο Samsung CEO oνομάζει την πρώτη προσπάθεια λανσαρίσματος του Galaxy Fold στην αγορά άκρως ντροπιαστική

    Ο CEO της Samsung Electonics πήρε προσωπικά την ευθύνη για την αποτυχία του λανσαρίσματος του Galaxy Fold στην αγορά. Πάρα αυτά υπόσχεται πως η εταιρεία ήδη δουλεύει σκληρά ώστε να διορθώσει τα προβλήματα στην συσκευή που οδήγησαν στο αποτυχημένο λανσάρισμα του στην αγορά τονίζοντας πως στοχεύει στην κυκλοφορία της συσκευής.

    Για όσους δεν θυμούνται μια σειρά από Galaxy Fold συσκευές δόθηκαν σε μέλη του τύπου για να γράψουν τα πρώτα reviews για αυτή την συσκευή. Οι reviewers είδαν την συσκευή μετά από μερικές μέρες ή ακόμη και ώρες να έχει σοβαρά προβλήματα και έτσι η εταιρεία αναγκάστηκε να καθυστερήσει την κυκλοφορία της στην αγορά.

    Προ παραγγελίες ακυρώθηκαν, τα προβλήματα φάνηκαν να ήταν στον ίδιο τον σχεδιασμό της συσκευής και έτσι ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ημερομηνία διάθεσης της στο ευρύ κοινό.

    “Ήταν κάτι απίστευτα ντροπιαστικό. Πίεσα πολύ πριν να είναι έτοιμη.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO DJ Koh στο The Independent ενώ συνέχισε λέγοντας “όντως κάτι ξεχάσαμε σε αυτή την συσκευή αλλά είμαστε στην διαδικασία να το βρούμε και να το επαναφέρουμε”.

    Η Samsung τονίζει πως πιέζει απίστευτα για να φέρνει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά και αυτό κάποιες φορές φέρνει και προβλήματα.

    “Κάνουμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν και δημιουργούμε πράγματα που δεν μπορούν να δημιουργηθούν. Αυτό οδηγεί σε καθυστερήσεις δυστυχώς κάποιες φορές”

    Η Samsung δεν εγκαταλείπει όμως την προσπάθεια της για το Galaxy Fold.

    “Αυτή την στιγμή που μιλάμε κάνουμε τεστ σε περισσότερες από 2000 συσκευές και τα τεστ αυτά αφορούν κάθε πλευρά του Galaxy Fold. Αναγνωρίσαμε και βρήκαμε κάποια ελαττώματα και μάλιστα κάποια από αυτά δεν τα είχαμε σκεφτεί καν”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles