21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Apple CEO Tim Cook εμφανίζεται στο ‘CBS This Morning’ λίγο πριν την “μεγάλη ανακοίνωση” που θα κάνει η Apple σήμερα

    Ο Apple CEO Tim Cook εμφανίστηκε στο CBS This Morning παραχώνοντας μια νέα συνέντευξη και κάνοντας αναφορά στα όσα διαδραματίστηκαν πριν λίγες μέρες στο καπιτώλιo.

    Μάλιστα είχαμε και ένα tease πως η Apple θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση σήμερα που δεν αφορά όμως κάποιο νέο προϊόν.

    Ο Cook τώρα ανέφερε πως πιστεύει πως είναι σημαντικό να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι των επεισοδίων που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.

    “Νομίζω πως είναι σημαντικό οι να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Δεν είναι κάτι απλό που έγινε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά, να το καταλάβουμε και να προχωρήσουμε μπροστά”

    Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Trump θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνος για όλη αυτή την βία ο Tim Cook απάντησε πως κανένας δεν πρέπει να είναι πάνω από τον νόμο.

    “Πιστεύω πως κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο της χώρας μας, είμαστε μια χώρα νόμων. Νομίζω όποιος είχε συμμετοχή σε ότι έγινε θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνος. Δεν νομίζω πως πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό. Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτό.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.