16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ο πρωθυπουργός της Φιλανδίας κατηγορεί την Apple για την άσχημη οικονομία της χώρας

    5436149520_83fc571070_o-640x404

    Οι άνθρωποι κατηγορούν την Apple για τα πιο τρελά πράγματα – από την κατασκευή μεταλλικών συσκευών που λυγίζουν αν ασκηθεί πίεση πάνω τους στο ότι η εταιρεία δίνει δωρεάν μουσικά άλμπουμ και σήμερα στην λίστα προστέθηκε και το γεγονός της καταστροφής οικονομιών.

    Ο πρωθυπουργός λοιπόν της Φιλανδίας Alexander Stubb κατηγορεί την Apple πως κατέρριψε τα δυο προϊόντα που η χώρα εξήγαγε σε μεγάλο βαθμό. Την Nokia και το χαρτί.

    “Το iPhone σκότωσε την Nokia και το iPad την βιομηχανία χαρτιού μας, αλλά θα επανακάμψουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά στο CNBC.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορεί την Apple για την άσχημη οικονομία της χώρας μιας και παλαιότερα έχει αναφέρει.

    “Είχαμε δύο πυλώνες πάνω στους οποίους στηριζόμασταν. Ο ένας ήταν η IT βιομηχανία μας και ο άλλος η βιομηχανία χαρτιού. Ο Steve Jobs μας πήρε τις δουλειές”

    Όπως αναφέρει όμως το TechCrunch ο πρωθυπουργός της Φιλανδίας αμέλησε να αναφέρει πως η Apple εδώ και χρόνια πληρώνει την Nokia για συμβόλαια πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν και δεν είναι γνωστό το πόσο ο πρώην CEO της Nokia είχε αναφέρει πως περισσότερα από $650 εκατομμύρια μπαίνουν στα ταμία της Nokia ετησίως από συμφωνίες συμβολαίων πνευματικής ιδιοκτησίας με την Apple και άλλες εταιρείες

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles