18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Οι καλύτερες iPhone θήκες και armbands για την άσκηση σας

    Screen Shot 2014-06-21 at 4.23.56 PM

    Ψάχνετε να βρείτε την καλύτερη θήκη για το iPhone σας ή το καλύτερο armbands που θα σας εξυπηρετήσει στο γυμναστήριο ή στην άθληση σας γενικότερα; Σε αυτές σας τις ενέργειες είναι σίγουρο πως πολλοί από εσάς δεν θέλετε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας iPhone αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από πονοκεφάλους με πλεγμένα καλώδια και πάντα κίνδυνο πτώσης της συσκευής.

    Παρακάτω σας έχουμε μερικές από τις καλύτερες λύσεις της αγοράς.

    miCoach Adidas Armband

    adidas_micoach_iphone_armband_hero

    Η miCoach είναι μια υπηρεσία της Adidas που καταγράφει την άσκηση σας μέσω της Adidas εφαρμογής του iOS. H Griffin miCoach armband το οποίο είναι από πάρα πολύ ελαφρύ νάιλον. Η οθόνη του iPhone σας επίσης είναι προστατευμένη με μια πλαστική επίστρωση που σας επιτρέπει να έχετε κανονική πρόσβαση και χειρισμό της συσκευής σας. Το εν λόγω armband έχει και επικυρωμένη αντίσταση και ανθεκτικότητα στον ιδρώτα και γενικότερα σε σταγόνες οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε και σε εξωτερικούς χώρους ακόμη και με ελαφριά βροχή.

    Προτεινόμενη τιμή του είναι $25

    Incase Sports Armband Deluxe

    incase_armband_iphone_hero

    To Incase Sports Armband Deluxe είναι στην ουσία πολλές θήκες σε μια. Όταν είστε στο γυμναστήριο ρυθμίζετε το armband και τοποθετείτε το iPhone στην θήκη. Όταν τελειώσετε μπορείτε να αφαιρέσετε το armband και να παραμείνει η συσκευή στην θήκη. Μάλιστα το κλιπ της θα σας επιτρέψει να κρεμάσετε την θήκη πολύ εύκολα στην ζώνη ή στην τσάντα σας. Να τονίσουμε πως η εν λόγω λύση δεν καλύπτει την οθόνη και έτσι ενώ έχετε εύκολη πρόσβαση στην συσκευή σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το νερό και γενικότερα τα υγρά.

    Προτεινόμενη τιμή του είναι $44.95

    Belkin Slim-Fit Plus

    belkin_slim_fit_armband_hero

    Το Slim-Fit Plus armband της Belkin είναι συμβατό τόσο με το iPhone 5S/5 όσο και με το iPhone 5C. Είναι πολύ ελαφρύ και έρχεται σε δύο χρωματισμούς αυτούς του μαύρου και του ροζ. Έχει και ειδική υποδοχή για να προσαρμόσετε το καλώδιο των ακουστικών σας και έτσι εγγυάται πως αυτό δεν θα μπερδεύεται συνεχώς με τις ασκήσεις σας όσο έντονες και αν είναι αυτές. Επίσης είναι ιδανικό αν σας αρέσει να αθλήστε την νύχτα μιας και έχει μια ταινία αντικατροπτισμού στα πλάγια για να φαίνεται από τα αυτοκίνητα.

    Προτεινόμενη τιμή του είναι $15

    Bose SIE2i Sport Headphones & Reebok armband

    bose_sie2i_armband_hero

    Αν είστε διατεθειμένοι να δώσετε λίγα παραπάνω για να έχετε και ένα ζευγάρι αθλητικά ηχεία τότε αυτή η λύση είναι περισσότερο για εσάς. Η Bose και η Reebok συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα πολύ καλό ζευγάρι ακουστικά μαζί με ένα custom σχεδιαστικά armband της Reebok. Τόσο τα ακουστικά όσο και το armband είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και στο νερό. Το armband έχει μια προστατευτική πλαστική επικάλυψη για την συσκευή σας. Επίσης στο εσωτερικό του θα βρείτε και δύο θήκες για να αποθηκεύσετε τα κλειδιά σας. Τέλος υπάρχουν μια σειρά από μοναδικά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

    Προτεινόμενη τιμή του είναι $149.95

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles