[Οδηγός]|Πώς ν’ απενεργοποιήσετε το κουμπί της αναβολής στο ξυπνητήρι;

0
2038

No-snoozing

 

Η δυνατότητα αναβολής για το ξυπνητήρι ίσως να ‘χει σώσει πολύ κόσμο από το να πάει αργά στη δουλειά -και προσωπικά μ’ έχει βολέψει άπειρες φορές για να μην αργήσω να πάω στη δουλειά. Άλλους, ωστόσο, τους φαίνεται ένα αρκετά ενοχλητικό χαρακτηριστικό και η αλήθεια είναι πως όντως είναι ενοχλητικό κάποιες φορές.

Μέχρι πρόσφατα, ωστόσο, δεν είχα καταλάβει πως μπορεί ν’ απενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Παρά το γεγονός πως χρησιμοποιώ αρκετά τα ξυπνητήρια καθημερινά, δεν είχα δει πως η επιλογή είναι μπροστά στα μάτια μου. Αν είστε από εκείνους που μπορούν να ξυπνήσουν από το πρώτο ξυπνητήρι, τότε μπορείτε ν’ απενεργοποιήσετε πολύ εύκολα την επιλογή της Αναβολής.

Κατά τη διάρκεια που ρυθμίζετε την ώρα για ένα νέο ξυπνητήρι ή τη στιγμή που επεξεργάζεστε κάποιο, μπορείτε να κλείσετε το διακόπτη της αναβολής, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Disable-snooze-on-iPhone

 

Με αυτόν τον τρόπο, δε θα εμφανίζεται πλέον το κουμπί της αναβολής όταν θα χτυπάει το ξυπνητήρι την ώρα που το έχετε θέσει. Αντιθέτως, θα έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε μια και καλή τον ήχο από το ξυπνητήρι.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, προσωπικά δεν με βόλεψε και πάρα πολύ, καθώς δεν είναι εύκολο να ξυπνήσω με το πρώτο χτύπμα, αλλά υπάρχουν αρκετοί χρήστες που κατά καιρούς έχουν αναρωτηθεί πως μπορούν ν’ απενεργοποιήσουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Σχολιασμός στο φόρουμ