19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα σχεδιαγράμματα των iPhone 7 δείχνουν έλλειψη στερεοφωνικών ηχείων

    iPhone-7-CAD-drawings-uSwitch-leak-001

    iPhone 7 σχεδιάγραμμα

    Όπως ίσως γνωρίζετε μέχρι σήμερα οι προηγούμενες φήμες για το επερχόμενο iPhone 7 της Apple θέλανε την εταιρεία να μας παρουσιάζει φέτος ένα iPhone με ενσωματωμένα Smart Connector του iPad Pro καθώς και το σύστημα διπλών ηχείων του.

    Σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν σήμερα δείχνουν όμως πως τα στερεοφωνικά ηχεία δεν θα υπάρχουν σε αυτό το μοντέλο ενώ τα Smart Connector και σύστημα διπλών φακών μάλλον θα είναι μόνο χαρακτηριστικά του iPhone 7 Plus μοντέλου.

    Ο γνωστός για τις διαρροές του Steve Hemmerstoffer του Nowwhereelse.fr δημοσιοποίησε σήμερα τα παραπάνω σχεδιαγράμματα που υποστηρίζει πως έρχονται από τον προμηθευτή της Apple Catcher Technology που δημιουργεί και παράγει τα ενιαία σασί των iPhone και Mac.

    H διαφοροποίηση του iPhone 7 Plus με το iPhone 7 είναι πως το πρώτο θα έχει τον Smart Connector στο πίσω μέρος του καθώς και το σύστημα διπλών φακών χαρακτηριστικά τα οποία δεν θα υπάρχουν στο iPhone 7 μοντέλο. Στο δεύτερο παρατηρούμε πως θα διατηρήσει το σύστημα ενός φακού σύμφωνα πάντα με τα σχεδιαγράμματα.

    iPhone-7-Pro-WATERMARKED-e1462978527835

    iPhone 7 Plus σχεδιάγραμμα

    Επίσης βάση αυτών των σχεδιών δείχνουν έλλειψη διπλών στερεοφωνικών ηχείων.

    Οι διαστάσεις και των δύο μοντέλων iPhone 7 θα είναι ακριβώς οι ίδιες με τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως τα εν λόγω renders είναι 3-4 μηνών παλαιά και έχουν παρθεί από τα τεστ που έκανε η Apple τον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει πως ίσως η Apple στην πορεία να άλλαξε κάτι.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles