20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η νέα αναβάθμιση του Instagram φέρνει μονόχρωμο interface και νέο εικονίδιο εφαρμογής

    Το Instagram -μια εφαρμογή η οποία ανήκει τα τελευταία χρόνια στο Facebook- ανακοίνωσε μόλις πριν λίγες ώρες μια μεγάλη και νέα αναβάθμιση για τους χρήστες iPhone, η οποία έφερε ένα καινούριο περιβάλλον χρήσης στην εφαρμογή με μεγαλύτερες φωτογραφίες, καθώς κι ένα νέο εικονίδιο εφαρμογής το οποίο θα εμφανίζεται στην αρχική μας οθόνη.

    Photo 11-05-2016, 16 19 07

     

    Στο changelog της αναβάθμισης, αναφέρεται το εξής:

    We have a new look! Our updated icon stays true to the camera and rainbow. The simpler app design puts the focus on your posts and keeps your features in the same place.

    Οι αλλαγές στο σχεδιασμό της εφαρμογής περιλαμβάνουν ένα μονόχρωμο σχεδιασμό ο οποίος δίνει μια περισσότερο ελκυστική εμφάνιση κατά τη χρήση της εφαρμογής. Παράλληλα με το γενικό επανασχεδιασμό της εφαρμογής, κάποια χρώματα δόθηκαν και σε άλλα σημεία της, ενώ βλέπουμε πως έχουμε ένα νέο σχεδιασμό για το εικονίδιο της κάμερας εντός της εφαρμογής, καθώς και το εικονίδιο που μας κατευθύνει στην καρτέλα των likes, όπου πλέον ο σχεδιασμός του είναι μια καρδιά η οποία δεν περιλαμβάνει κάποιο πλαίσιο όπως πριν.

    Instgram-8.0-redesign-teaser

     

    Με περισσότερες από 80 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο να διαμοιράζονται μέσω της υπηρεσίας καθημερινά, η νέα αναβάθμιση μας κάνει να σκεφτούμε πόσο έχει μπει στη ζωή μας η κοινοποίηση των φωτογραφιών μας και πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε ένα ωραίο περιβάλλον χρήσης.

    Ο νέος σχεδιασμός της εφαρμογής έχει γίνει διαθέσιμος σε όλες τις iOS και Android συσκευές, μέσω της νέας αναβάθμισης. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής μαζί με τις νέες αλλαγές

    Σύμφωνα και με τη δημοσίευση της εταιρείας, το εικονίδιο της εφαρμογής αλλάζει εμφάνιση, αλλά δεν ξεφεύγει από το παλιό του concept στο οποίο εμφανιζόταν ένας φωτογραφικός φακός και ένα ουράνιο τόξο. Αλλάγες στα εικονίδια των εφαρμογών ήρθαν και για τις εφαρμογές Layout, Boomerang και Hyperlapse.

    Instagram-new-app-icons

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles