19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέο hands on βίντεο προσφέρει μια καλύτερη ματιά στα 3 dummy μοντέλα του iPhone 12

    Το iPhone 12 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά μοντέλα: Ένα 5.4 ιντσών, ένα 6.1 ιντσών και ένα 6.7 ιντσών. Σήμερα το YouTube κανάλι iupdate κοινοποίησε ένα hands on βίντεο από αυτά τα φημολογούμενα iPhone 12 μοντέλα.

    Να υπενθυμίσουμε πως συνολικά από την Apple περιμένουμε 4 διαφορετικά iPhone 12 μοντέλα, ένα με μια 5.4 ιντσών οθόνη, δύο μοντέλα με μια 6.1 ιντσών οθόνη και μια επιλογή με μια 6.7 ιντσών οθόνη. Και οι τέσσερις αυτές νέες συσκευές αναμένεται να έχουν έναν νέο σχεδιασμό και μια σχεδιαστική υπογραφή που θα παραπέμπει στα iPhone 4 και iPad Pro καθώς επίσης όλα θα έχουν μια OLED οθόνη και θα είναι συμβατά με 5G δίκτυα.

    Ένα ιδιαίτερο στοιχείο από το παρακάτω βίντεο είναι πως το σώμα του 5.4 ιντσών iPhone 12 μοντέλου είναι σε διαστάσεις μικρότερο από αυτό του iPhone SE 2 παρά το γεγονός πως έχει μια μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό φυσικά οφείλεται στο γεγονός πως το iPhone 12 έχει έναν σχεδιασμό πρακτικά χωρίς πλαίσια σε αντίθεση με αυτόν του iPhone SE 2.

    Επίσης σε αυτά τα dummy μοντέλα που βλέπουμε η διάταξη των αισθητήρων της κάμερας καθώς και το μέγεθος του notch στο εμπρόσθιο μέρος δεν είναι τα τελικά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.