23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Νέα 3D renders παρουσιάζουν τον σχεδιασμό των AirTags που μπορεί να ανακοινωθούν στο σημερινό “Time Flies” event

    Στο σημερινό της event η Apple είναι το πιο πιθανό ότι θα εστιάσει στα νέα Apple Watch και iPad Air χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις. Μέσα σε αυτές λοιπόν είναι πιθανό για πρώτη φορά να έχουμε την παρουσίαση των AirTags.

    O γνωστός πλέον leaker Jon Prosser κοινοποίησε στην σελίδα του στο YouTube, Front Page Tech, ένα βίντεο για το τι να περιμένουμε από την Apple στο σημερινό “Time Flies” event. Σε αυτό μιλάει για τα νέα Apple Watch μοντέλα που θα παρουσιαστούν μαζί με την νέα σχεδίαση του νέου iPad Air. Εστιάζει όμως ιδιαίτερα και σε μια σειρά από 3D renders των φημολογούμενων AirTags. Τονίζει μάλιστα πως τα renders αυτά είναι βασισμένα σε εικόνες και βίντεο από την πραγματική συσκευή.

    Όπως δηλώνει ο ίδιος αναγκάστηκε να δημιουργήσει αυτά τα 3D renders έτσι ώστε να μην αποκαλυφτεί η πηγή του από την παραγωγική αλυσίδα της Apple.

    Τα AirTags λοιπόν είναι στρογγυλά όπως είχαμε δει και σε προηγούμενες διαρροές, με το λογότυπο της Apple να βρίσκεται στο πίσω μέρος αυτών. Οι πληροφορίες τους είναι χαραγμένες και αυτές στο πίσω μέρος του ασημί δισκίου. Σύμφωνα με το Prosser το μέγεθος τους θα είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα πλαστικό καπάκι.

    Επιπλέον αναφέρει πως η Apple θα πουλάει ξεχωριστά ένα μπρελόκ για αυτά.

    Ο Prosser αναφέρει πως η Apple έχει πολύ μεγάλα σχέδια για το U1 chip που θα βρίσκεται ενσωματωμένο στα AirTags και που είναι δομημένο με την ultra-wideband τεχνολογία. Αυτό το chip η Apple θα το ενσωματώσει στα περισσότερα προϊόντα της στο μέλλον.

    Τέλος ο ίδιος πιστεύει πως η Apple μπορεί να τα παρουσιάσει στο σημερινό της event μαζί με μια μικρότερη έκδοση του HomePods. Καταλήγει αναφέροντας και αυτός πως σήμερα δεν θα έχουμε την παρουσίαση κάποιου iPhone 12 μιας και αυτή θα γίνει κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.