15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Με την iOS 10 beta 3 η Apple λέει “αντίο” στην εφαρμογή Video

    dsc00153

    H Apple φαίνεται να συνταξιοδοτεί την προ εγκατεστημένη εφαρμογή Videos στο iOS προς χάρη μιας νέα TV εφαρμογής που θα γίνει διαθέσιμη τον επόμενο μήνα.

    Η αλλαγή αυτή έγινε ορατή σήμερα στην 3η beta του iOS 10.2 ενώ η 2η beta είχε και τις δύο εφαρμογές ξεχωριστά. Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι η Apple μπορεί να αλλάξει και πάλι την απόφαση της σε μελλοντική έκδοση του iOS 10.2 αν και πραγματικά δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης και για τις δύο εφαρμογές.

    Η αλλαγή αρχικά θα γίνει μάλλον ορατή μόνο στους iOS 10.2 χρήστες στην Αμερική μιας και η νέα TV εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη εκτός της χώρας στο επίσημο λανσάρισμα της.

    Έτσι λοιπόν η νέα εφαρμογή κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει πλήρως την εφαρμογή Videos αρχικά στην Αμερική με την δεύτερη όμως να συνεχίσει να υπάρχει αλλά θα παραμένει κρυμμένη – Ορατή για τους υπόλοιπους εκτός Αμερικής.

    Το σίγουρο είναι πως η Apple θα στρέψει όλη της την προσοχή στην νέα αυτή προ εγκατεστημένη εφαρμογή TV και έτσι η εφαρμογή Videos δεν περιμένουμε να δεχτεί σημαντικές προσθήκες παρόλο που για κάποιο σεβαστό διάστημα θα είναι ορατή στους χρήστες εκτός Αμερικής κανονικά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles