Ο Άρι Άστερ ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, αφού το “Hereditary” κέρδισε πολλούς οπαδούς των horror ταινιών και όχι μόνο το 2018.

Το επόμενο βήμα του σκηνοθέτη λοιπόν φτάνει και ακούει στο όνομα “Midsommar”. Επιρροές από το Wicker Man υπάρχουν μιας και παγανιστικές τελετές και όχι μόνο συνδυάζονται στην πλοκή του σεναρίου αυτής της νέας ταινίας.

Μεταφερόμαστε στην Σουηδία όπου ένα νεαρό ζευγάρι θα πάει σε ένα τοπικό φεστιβάλ σε μια μικρή πόλη της χώρας στην οποία ζουν και φίλοι τους. Η εμπειρία αυτή που ξεκινάει ως κάτι ειδυλλιακό και ανέμελο σύντομα θα μετατραπεί σε ένα βίαιο εφιάλτη όπου όλα κινούνται γύρω από έναν διαγωνισμό μιας παγανιστικής αίρεσης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τον Τζακ Ρέινορ (Free Fire, Sing Street) και την ταλαντούχα Φλόρενς Πιου (Lady Macbeth, Little Drummer Girl).

Ο ίδιος ο Άστερ τώρα σε πρόσφατη συνέντευξη του για αυτή την νέα ταινία του δεν δίστασε να πει πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να περιμένει κάτι σαν το Hereditary αλλά μιας εμπειρία σαν τον Μάγο του Οζ για ανώμαλους……..