23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μετά το “Hereditary” το επόμενο horror χτύπημα ακούει στο όνομα “Midsommar” | Trailer

    Ο Άρι Άστερ ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, αφού το “Hereditary” κέρδισε πολλούς οπαδούς των horror ταινιών και όχι μόνο το 2018.

    Το επόμενο βήμα του σκηνοθέτη λοιπόν φτάνει και ακούει στο όνομα “Midsommar”. Επιρροές από το Wicker Man υπάρχουν μιας και παγανιστικές τελετές και όχι μόνο συνδυάζονται στην πλοκή του σεναρίου αυτής της νέας ταινίας.

    Μεταφερόμαστε στην Σουηδία όπου ένα νεαρό ζευγάρι θα πάει σε ένα τοπικό φεστιβάλ σε μια μικρή πόλη της χώρας στην οποία ζουν και φίλοι τους. Η εμπειρία αυτή που ξεκινάει ως κάτι ειδυλλιακό και ανέμελο σύντομα θα μετατραπεί σε ένα βίαιο εφιάλτη όπου όλα κινούνται γύρω από έναν διαγωνισμό μιας παγανιστικής αίρεσης.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τον Τζακ Ρέινορ (Free Fire, Sing Street) και την ταλαντούχα Φλόρενς Πιου (Lady Macbeth, Little Drummer Girl).

    Ο ίδιος ο Άστερ τώρα σε πρόσφατη συνέντευξη του για αυτή την νέα ταινία του δεν δίστασε να πει πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να περιμένει κάτι σαν το Hereditary αλλά μιας εμπειρία σαν τον Μάγο του Οζ για ανώμαλους……..

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles