19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Μερικοί χρήστες δηλώνουν σημαντική βελτίωση στην αυτονομία της μπαταρίας στο iOS 7.1.1

    iPhone-5s-Battery-Life-630x354

    Πέρα από τις βελτιώσεις στο Touch ID μια σειρά από bug fixes φαίνεται πως η έκδοση iOS 7.1.1 που πρόσφατα έδωσε η Apple στο κοινό έφερε και βελτιώσεις στην αυτονομία των συσκευών.

    Αρκετοί χρήστες δηλώνουν μάλιστα εντυπωσιασμένοι με την βελτίωση που παρατήρησαν στην συσκευή τους μετά την αναβάθμιση.

    Ο Adrian Kingsley-Hughes του ZDNet ανέφερε πως η αυτονομία της μπαταρίας του είχε πάρει την κατιούσα μετά την αναβάθμιση στην iOS 7.1. Μετά όμως την εγκατάσταση στην 7.1.1 έκδοση παρατήρησε και ο ίδιος σημαντική βελτίωση και μάλιστα την χαρακτήρισε καλύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις.

    Πέρα από τον ίδιο όμως και μια πληθώρα άλλων χρηστών παρατήρησαν ακριβώς το ίδιο άρα δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά.

    Εσείς είδατε κάποια σημαντική βελτίωση;

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles