22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Μάθετε τι ώρα είναι με απτική ανάδραση στο Apple Watch | Αναλυτικές Οδηγίες

    Όταν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία, το Apple Watch μπορεί να σας πει τι ώρα είναι με απτικό τρόπο στον καρπό σας, με μια σειρά διακριτών δονήσεων. Κάντε τα εξής:

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις»  στο Apple Watch.
    2. Αγγίξτε «Ρολόι», κάντε κύλιση προς τα πάνω και μετά αγγίξτε «Απτική ώρα».
    3. Ενεργοποιήστε την «Απτική ώρα» και μετά επιλέξτε μια ρύθμιση—«Ψηφία», «Σύντομο» ή «Κώδικας Μορς». Οι ώρες και τα λεπτά υποδεικνύονται με τους παρακάτω τρόπους:
      • Ψηφία: Το Apple Watch παράγει δονήσεις μακράς διαρκείας για κάθε 10 ώρες, σύντομες δονήσεις για τις ακόλουθες ώρες, δονήσεις μακράς διαρκείας για κάθε 10 λεπτά και σύντομες δονήσεις για κάθε ακόλουθο λεπτό.
      • Σύντομο: Το Apple Watch παράγει δονήσεις μακράς διαρκείας για κάθε πέντε ώρες, σύντομες δονήσεις για τις υπόλοιπες ώρες και στη συνέχεια δονήσεις μακράς διαρκείας για κάθε δεκαπεντάλεπτο.
      • Κώδικας Μορς: Το Apple Watch παράγει δονήσεις για κάθε ψηφίο της ώρας σε κώδικα Μορς.
    4. Για να αισθανθείτε μια απτική έκδοση της ώρας, αγγίξτε παρατεταμένα δύο δάχτυλα πάνω στην πρόσοψη ρολογιού.

    Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την «Απτική ώρα» στο iPhone. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone, αγγίξτε «Ρολόι μου», μεταβείτε στο «Ρολόι» > «Απτική ώρα» και ενεργοποιήστε την.

    Σημείωση: Η Απτική ώρα είναι απενεργοποιημένη αν το Apple Watch έχει οριστεί να εκφωνεί πάντα την ώρα. Για να είναι δυνατή η χρήση της Απτικής ώρας, μεταβείτε πρώτα στις «Ρυθμίσεις»  > «Ρολόι» και μετά ενεργοποιήστε την επιλογή «Έλεγχος με την Αθόρυβη λειτουργία» στην «Εκφώνηση ώρας».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.