21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Jawbone κατέθεσε μήνυση στην Apple για καταπάτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην τεχνολογία ακύρωσης θορύβου

    Η Jawbone κατέθεσε μήνυση στην Apple για καταπάτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της σε τεχνολογίες ακύρωσης θορύβου που κάνει χρήση η εταιρεία και σε συσκευές όπως τα AirPods Pro.

    To Bloomberg αναφέρει:

    “Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αρχικά ανήκαν στην Jawbone Inc η οποία έχει χρεοκοπήσει πλέον. Η μήνυση αφορά τόσο την Apple όσο και την Google σχετικά με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου που χρησιμοποιούν και οι δύο εταιρείες στα ακουστικά τους, στα smartphones τους και στις έξυπνες συσκευές για το σπίτι. Η Jawbone Innovations LLC που της ανήκουν πλέον αυτά τα διπλώματα κατέθεσε την μήνυση σε δικαστήριο του Texas μιας και εκεί το ορκωτό σώμα είναι πιο φιλικό σε τέτοια ζητήματα.”

    Η Jawbone Inc ήταν μια γνωστή εταιρεία κατασκευής ακουστικών και όχι μόνο που δυστυχώς δήλωσε χρεωκοπία με την Jawbone Innovations LLC πλέον να έχει στην κατοχή της αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

    Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι πίσω από την νέα εταιρεία που τα κεντρικά της κτήρια έχουν δηλωθεί στο Texas και που ουσιαστικά είναι ένα γραφείο χωρίς τηλεφωνικό αριθμό ενώ οι δικηγόροι που κατέθεσαν την μήνυση δεν είναι εύκολο να τους βρει κάποιος.

    Η μηνυτήριο αναφορά κάνει λόγο για 8 συνολικά πατέντες πάνω στον τομέα της ακύρωσης θορύβου τις οποίες έχει καταπατήσει η Apple και η Google.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.