Κυκλοφορία της OS X 10.10.4 beta στους developers και στους AppleSeed Testers

OS-X-10104-Yosemite-main

Πριν από λίγες ώρες η Apple έδωσε στην κυκλοφορία την δεύτερη beta έκδοση για το OS X 10.10.4 για τους developers και τους AppleSeed Testers.

H κυκλοφορία της συγκεκριμένης έκδοσης του OS X έγινε λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία του iOS 8.4. Ωστόσο, όπως συνηθίζει η Apple δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για την συγκεκριμένη αναβάθμιση, παρά μόνο ανέφερε το γνωστό που γράφουν όλες οι νέες αναβαθμίσεις:

“Ιmproves the stability, compatibility, and security of your Mac”

Εκτός από αυτό βέβαια, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για την αναβάθμιση αυτή. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω του Mac Developer Center ή μέσω της καρτέλας αναβαθμίσεων του Mac App Store για εκείνουν που έχουν ήδη εγκαταστήσει την τελευταία beta έκδοση.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Previous articleΚυκλοφορία του iOS 8.4 beta 3 για τους developers
Next articleΗ νέα συνέντευξη του πρώην iOS Software Chief, Scott Forstall
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone XS Max και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.