22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τον 1 χρόνο δωρεάν συνδρομής για το Apple TV+

    Με το λανσάρισμα της Apple TV+ υπηρεσίας η Apple έκανε το ντεμπούτο μιας από τις μεγαλύτερες προωθητικές της ενέργειες εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι όσοι αγόρασαν ένα iPhone, iPad, Apple TV, Mac, ή iPod Touch από τις 10 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα λάβουν 1 χρόνο εντελώς δωρεάν συνδρομής σε αυτή την νέα υπηρεσία. Πάρα αυτά η προωθητική ενέργεια αυτή της Apple δεν ήταν ομαλή για όλους τους χρήστες.

    Στην θεωρία ο δωρεάν χρόνος για την Apple TV+ υπηρεσία προσφέρεται αυτόματα. Για να αποκτήσει κάποιος αυτή την προωθητική ενέργεια το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει την TV εφαρμογή από την νέα του συσκευή και η προσφορά θα εμφανιστεί άμεσα στην εφαρμογή.

    Η Apple επίσης έστειλε ειδοποιήσεις στους χρήστες για αυτό τον σκοπό.

    Η διαδικασία αυτή όμως για κάποιους δεν εξελίχτηκε έτσι. Μερικοί λοιπόν χρήστες αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν την ειδοποίηση της Apple όταν ανοίξουν την εφαρμογή TV δεν τους εμφανίζεται ο δωρεάν χρόνος παρά η 7 ημερών δοκιμαστική περίοδος. Σαν να μην έφτανε αυτό κάποιοι που δεν αγόρασαν πρόσφατα μια συσκευή από την Apple είδαν προς έκπληξη τους πως δέχτηκαν την προσφορά τον 1 χρόνο δωρεάν συνδρομής στο Apple TV+.

    Αν λοιπόν έχετε αγοράσει πρόσφατα μια Apple συσκευή και δεν έχει ενεργοποιηθεί ο δωρεάν χρόνος συνδρομής στο Apple TV+ δοκιμάστε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

    • Force-quit την TV εφαρμογή και κάντε εκ νέου εκκίνηση της
    • Κάντε έξοδο από το Apple ID και κάντε είσοδο εκ νέου. Εν συνεχεία ανοίξτε την TV εφαρμογή
    • Δοκιμάστε να κάνετε είσοδο στο tv.apple.com.
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles