Με το λανσάρισμα της Apple TV+ υπηρεσίας η Apple έκανε το ντεμπούτο μιας από τις μεγαλύτερες προωθητικές της ενέργειες εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι όσοι αγόρασαν ένα iPhone, iPad, Apple TV, Mac, ή iPod Touch από τις 10 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα λάβουν 1 χρόνο εντελώς δωρεάν συνδρομής σε αυτή την νέα υπηρεσία. Πάρα αυτά η προωθητική ενέργεια αυτή της Apple δεν ήταν ομαλή για όλους τους χρήστες.

Στην θεωρία ο δωρεάν χρόνος για την Apple TV+ υπηρεσία προσφέρεται αυτόματα. Για να αποκτήσει κάποιος αυτή την προωθητική ενέργεια το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει την TV εφαρμογή από την νέα του συσκευή και η προσφορά θα εμφανιστεί άμεσα στην εφαρμογή.

Η Apple επίσης έστειλε ειδοποιήσεις στους χρήστες για αυτό τον σκοπό.

Η διαδικασία αυτή όμως για κάποιους δεν εξελίχτηκε έτσι. Μερικοί λοιπόν χρήστες αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν την ειδοποίηση της Apple όταν ανοίξουν την εφαρμογή TV δεν τους εμφανίζεται ο δωρεάν χρόνος παρά η 7 ημερών δοκιμαστική περίοδος. Σαν να μην έφτανε αυτό κάποιοι που δεν αγόρασαν πρόσφατα μια συσκευή από την Apple είδαν προς έκπληξη τους πως δέχτηκαν την προσφορά τον 1 χρόνο δωρεάν συνδρομής στο Apple TV+.

Αν λοιπόν έχετε αγοράσει πρόσφατα μια Apple συσκευή και δεν έχει ενεργοποιηθεί ο δωρεάν χρόνος συνδρομής στο Apple TV+ δοκιμάστε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Force-quit την TV εφαρμογή και κάντε εκ νέου εκκίνηση της
  • Κάντε έξοδο από το Apple ID και κάντε είσοδο εκ νέου. Εν συνεχεία ανοίξτε την TV εφαρμογή
  • Δοκιμάστε να κάνετε είσοδο στο tv.apple.com.