21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ιστορίες αντιγραφής: Η Xiaomi παρουσίασε τα ‘Mimoji’ και αναρωτιόμαστε από που πήρε την ιδέα αυτή για ακόμη μια φορά…..

    Η Xiaomi έχει ένα μεγάλο ιστορικό αντιγραφής των σχεδιών της Apple τόσο σε ότι έχει να κάνει τον σχεδιασμό των συσκευών όσο και των σχεδιασμό του ίδιου του λογισμικού. Η επόμενη μεγάλη και ξεδιάντροπη αντιγραφή ακούει στο όνομα Mimoji που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα copy paste των Memoji της Apple.

    To νέο Mimoji χαρακτηριστικό είναι απίστευτα πανομοιότυπο με αυτό της Apple και χρησιμοποιεί την 32MP εμπρόσθια κάμερα του νέου CC9 smartphone της εταιρείας έτσι ώστε να δημιουργεί ένα emoji με βάση το πρόσωπο του χρήση. Ο σχεδιασμός και η αίσθηση των Mimoji είναι ίδιος με αυτών της Apple καθώς ίδια είναι και η παραμετροποίηση τους.

    Η Xiaomi δεν μπήκε καν στο κόπο να αλλάξει τις marketing εικόνες για αυτό το νέο χαρακτηριστικό μιας και αυτές μοιάζουν απελπιστικά παρόμοιες με τις αντίστοιχες της Apple.

    H Apple παρουσίασε για πρώτη φορά τα Memoji πίσω το 2017 με την έλευση του iPhone X. Λίγο αργότερα ακολούθησε η Samsung με ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό στο Galaxy S9.

    Η Xiaomi βέβαια για ακόμη μια φορά το τερμάτισε…….

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles