21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Xiaomi ρίχνει την Apple στην τρίτη θέση στην Κίνα

    xiaomi_mi4_white_front-940x478

    Η Xiaomi για ακόμη μια φορά είναι ο πρώτος smartphone κατασκευαστής στην Κίνα ρίχνοντας την Apple στην τρίτη θέση παρά το πολύ δυνατό οικονομικό τρίμηνο που είχε η δεύτερη την ίδια στιγμή που η για την ίδια αγορά η Samsung ακροβατεί μεταξύ τέταρτης και πέμπτης θέσης.

    Η Huawei κατάφερε και αυτή εντυπωσιακά να βρεθεί στην δεύτερη θέση πάνω από την Apple.

    Τα νέα αυτά έρχονται από νέες αναλύσεις σε αυτή την αγορά που είναι η μεγαλύτερη του κόσμου. Η Apple εδώ και μήνες κατείχε την πρώτη θέση αλλά αυτή η πτώση στην τρίτη εξηγείτε από τους αναλυτές λόγω του γεγονότος πως ούτε το iPhone 6 ούτε το iPhone 6 Plus είναι καινούργια στην αγορά.

    Με βάση όμως τις τεράστιες πωλήσεις και την ανοδική πορεία της Apple στην Κινεζική αγορά όλοι πιστεύουν πως η πρωτιά θα επιστρέψει με την έλευση των iPhone 6S αργότερα μέσα στον χρόνο.

    Τα πράγμα για ακόμη μια φορά δεν είναι καθόλου καλά για την Samsung όπου και η ζήτηση των συσκευών της είναι μικρότερη από ποτέ με τους καταναλωτές να στρέφουν τα βλέμματα τους στην Xiaomi και την Huawei.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles