Η Microsoft λανσάρει ένα “universal platform” smartwatch το καλοκαίρι;

0
238

BILL GATES SHOWS THE NEW FOSSIL SPOT WATCH AT COMEX.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Forbes το φημολογούμενο smartwatch της Microsoft είναι κοντά στην ολοκλήρωση αλλά και παρουσίαση του. Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι πως οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μια συσκευή που δεν θα είναι συμβατή μόνο με το λογισμικό Windows Phone αλλά και με το Android και το iOS.

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως το επίσημο λανσάρισμα του μπορεί να γίνει το συντομότερο το καλοκαίρι ενώ η αυτονομία του αναμένεται να φτάνει τις δύο μέρες.

Να τονίσουμε πως η Microsoft φημολογείται πως δουλεύει πάνω σε ένα smartwatch εδώ και αρκετό καιρό αλλά το σημερινό ρεπορτάζ επιβεβαιώνει κάποιες πληροφορίες που ήταν μέχρι πρότινος εικασίες ενώ κάποιες άλλες που δεν είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής. Η συσκευή επίσης θα είναι πλούσια σε αισθητήρες κάτι που αναμένουμε και από το iWatch της Apple, έχοντας αισθητήρες για τους καρδιακούς παλμούς αλλά και άλλους που θα συγχρονίζονται άμεσα μέσω Bluetooth.

H ομάδα της Microsoft για αυτό το project αποτελείται από αρκετούς μηχανικούς του Xbox και πιο συγκεκριμένα του Kinect ενώ η κωδική ονομασία του όλο εγχειρήματος ακούει στο όνομα “Joule” μια ονομασία που έκανε την εμφάνιση της το 2012 για πρώτη φορά.

Η Microsoft λοιπόν δουλεύει το λιγότερο 2 χρόνια πάνω σε αυτή την συσκευή αλλά δεν έχει διαρρεύσει κάτι ακόμη για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της πέρα από το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει “μέσα στο καλοκαίρι”

Σχολιασμός στο φόρουμ