Η iOS 7.1 αφαιρεί το over-the-air installer από την συσκευή σας

0
217

ios71b3_deinst

Παρατηρούμε συχνά, ειδικά από ανθρώπους που δεν έχουν και πολύ καλή σχέση με την τεχνολογία, στην iOS συσκευή τους να έχουν διαθέσιμη την αναβάθμιση της νέας εκάστοτε έκδοσης του, over-the-air, και να μην κάνουν κάτι για αυτό. Είτε γιατί δεν το πρόσεξαν είτε γιατί δεν ξέρανε πως να περάσουν την νέα αναβάθμιση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένας αρκετά σημαντικός χώρος αποθήκευσης της συσκευής να δεσμεύεται μέχρι ο χρήστης να προχωρήσει στην αναβάθμιση.

Σύμφωνα με το γερμανικό Macerkopf.de οι χρήστες πλέον θα έχουν την δυνατότητα στο νέο iOS 7.1 να διαγράφει τα over the air αρχεία από την συσκευή τους αποδεσμεύοντας σημαντικό αποθηκευτικό χώρο.

Σύμφωνα με το site λοιπόν στην iOS 7.1 Beta 3 over-the-air, πηγαίνοντας στο General > Usage και κάνοντας tap πάνω στην αναβάθμιση σας δίνετε η δυνατότητα της διαγραφής της από την συσκευή.

Παλαιότερα λοιπόν όλες οι over the air αναβαθμίσεις του λογισμικού αποθηκεύονταν στην συσκευή σας είτε το θέλατε είτε όχι και ο μόνος τρόπος να τις αφαιρέσετε ήταν να προχωρήσετε στην εκάστοτε αναβάθμιση. Γεγονός που είχε εξαγριώσει πολλούς χρήστες μιας και όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής του μειώνοντας αισθητά. (η beta 3 για παράδειγμα είναι σχεδόν 1 ολόκληρο GB)

Σχολιασμός στο φόρουμ