Όπως αναφέραμε χθες η Apple έκανε διαθέσιμη την τρίτη developer beta για το iOS 13, το iPadOS 13, το tvOS 13, το watchOS 6 και το macOS Catalina.

Στον πηγαίο κώδικα της beta έκδοσης αυτής της iOS 13 και συγκρίνοντας τον με αυτόν της beta 2, το 9to5Mac ανακάλυψε μερικά νέα assets στην εφαρμογή του Setup. Για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, αυτή η εφαρμογή τρέχει όταν εμείς ρυθμίζουμε μία συσκευή για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τα νέα assets υποδηλώνουν ότι η Apple εργάζεται στο να κάνει διαθέσιμο έναν νέο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών. Επιπλέον, τονίζει ότι με βάση τις γραμμές κώδικα που συνδέονται με τα assets, η νέα μέθοδος μεταφοράς δεδομένων θα είναι ενσύρματη.

Ακόμη  δεν είναι ξεκάθαρο πως η Apple θα το καταφέρει κάτι τέτοιο αφού τα τωρινά iPhones έχουν μόνο θύρα Lightning και η εταιρεία δεν προσφέρει καλώδιο Lightning-to-Lightning.

Επιπλέον, το 9to5Mac σημειώνει ότι προσπάθησε να ενεργοποιήσει το νέο τρόπο μεταφοράς δεδομένων κάνοντας reset τη συσκευή που έτρεχε την iOS 13 developer beta 3. Έπειτα έτρεξε κανονικά το setup του iPhone, αλλά σε κανένα σημείο της διαμόρφωσης δεν εμφανίστηκε κάποια σχετική επιλογή.