Τα Powerbeats Pro ανακοινώθηκαν επίσημα νωρίτερα αυτό το μήνα και ουσιαστικά αποτελούν τον πρώτο πραγματικό ανταγωνιστή των AirPods. Η Beats σήμερα ανεβάζει και άλλο την ανυπομονησία για το επίσημο λανσάρισμα τους με ένα νέο διαφημιστικό για αυτά με τον τίτλο  “Unleashed.”

Στο διαφημιστικό αυτό έχουμε μια σειρά από μεγάλα ονόματα του αθλητισμού να φορούν τα Powerbeats Pro – και έτσι έχουμε μια καλή απεικόνιση αυτών σε πραγματικές συνθήκες. Το διαφημιστικό επίσης έχει ένα μουσικό χαλί ενός νέου τραγουδιού με την ονομασία “Saw Lightning,” από τον Beck.

Οι αθλητικές που κάνουν την εμφάνιση τους σε αυτό το διαφημιστικό είναι οι:

Simone Biles, Anthony Joshua, Serena Williams, LeBron James, Eden Hazard, Owen Farrell, Ramla Ali, Zoe Smith, Ben Simmons, Odell Beckham Jr., Kevin Rolland, Leticia Bufoni, Miho Nonaka, Shaun White, Alex Morgan, Ruddy Trobillant, and Jasmine Perry

Τα Powerbeats Pro θα γίνουν διαθέσιμα τον επόμενο μήνα στην αγορά με μια τιμή στα $249.95. Θα έρθουν σε χρωματισμούς white, black, nany και moss, θα έχουν μια αυτονομία 9 ωρών με μια φόρτιση. Επίσης θα προσφέρουν αντίσταση στον ιδρώτα και το υγρό στοιχείο ενώ τα earbuds τους θα είναι μεταβαλλόμενα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την απόλυτη εφαρμογή στο αυτή του χρήστη προσφέροντας και απομόνωση εξωτερικών θορύβων. Τέλος ενσωματωμένο είναι και το H1 chip της Apple που θα του δώσει μια “Hey Siri” υποστήριξη.

Δείτε το διαφημιστικό παρακάτω: