14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple TV+ κοινοποίησε μια πρώτη ματιά για την νέα μαύρη κωμωδία ‘Mr. Corman’

    Η Apple TV+ σήμερα κοινοποίησε μια πρώτη ματιά για νέα μαύρη κωμωδία με την ονομασία “Mr Corman” όπου σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής είναι ο Joseph Gordon Levitt.

    Η “Mr Corman” σειρά ακολουθεί την καθημερινότητα του Josh Corman, ενός καλλιτέχνη στην καρδιά αλλά όχι εμπορικό. Η καριέρα του στην μουσική δεν πήγε όπως θα ήθελε και πλέον διδάσκει σε ένα δημοτικό σχολείο. Η πρώην σχέση του έχει φύγει από το σπίτι και ο κολλητός του Victor μόλις έχει εγκατασταθεί. Ο ίδιος γνωρίζει πως πρέπει να είναι ευχαριστημένος με πολλά αλλά βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει με το άγχος και την μοναξιά.

    Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε σήμερα έχουμε το μέλη της παραγωγής και τους ηθοποιούς να μιλάνε για αυτή την νέα σειρά και έχουμε και σκηνές από τα παρασκήνια.

    Τα 2 πρώτα αυτά επεισόδια της πολλά υποσχόμενης μαύρης κωμωδία από το σύνολο των 10 θα γίνουν διαθέσιμα στις 6 Αυγούστου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.