20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Συλλέκτης έκανε hands-on ενός πλήρως λειτουργικού πρωτότυπου AirPower mat φόρτισης

    Ο συλλέκτης Apple συσκευών Giulio Zompetti κατάφερε να έχει στην κατοχή του ένα AirPower mat φόρτισης. Όπως γνωρίζετε αυτό το mat ασύρματης φόρτισης από την Apple είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2017 και εν συνεχεία ακυρώθηκε αργότερα ολοκληρωτικά από την εταιρεία μιας και δεν πέτυχε τα στάνταρ ποιότητας που απαιτούσε η Apple.

    O Zompetti τονίζει μάλιστα πως αυτό είναι ένα πραγματικό πρωτότυπο AirPower mat φόρτισης το οποίο κάποιος κατάφερε και το έβγαλε εκτός Apple και προς πώληση.

    Το AirPower mat του Zompetti δείχνει κάπως διαφορετικά από ότι θα έμοιαζε στην τελική του μορφή αυτό το αξεσουάρ της Apple. Είναι έτσι λοιπόν μαύρο αντί για λευκό και έχει ένα λεπτό μεταλλικό δαχτυλίδι στις άκρες του. Μοιάζει με μια συσκευή λοιπόν που ήταν σε μια φάση πριν την τελική της μορφή.

    Όπως μας είχε δείξει η Apple το 2017 αυτό το AirPower mat ενεργοποιεί και τα ειδικά animations ασύρματης φόρτισης που είχε δημιουργήσει η Apple για αυτό τον σκοπό.

    Η Apple συνέχισε να δουλεύει πάνω στο AirPower σε όλη την διάρκεια του iOS 13 beta κύκλου και έτσι εξηγείται το animation που εμφανίζεται σε ένα νεότερο iPhone μοντέλο με το wallpaper από την iOS 13 έκδοση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.