16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple προσλαμβάνει βετεράνο στον τομέα του marketing και των διαφημίσεων

    Η Apple δημιούργησε μια νέα θέση υψηλόβαθμου στελέχους στην σύσταση της και στον τομέα του marketing την οποία θα πάρει ο Nick Law, ένας βετεράνος της βιομηχανίας marketing. Ο Law θα έρθει στην Apple ως αντιπρόεδρος του marketing.

    Όπως αναφέρει το AdWeek, ο Law θα αναλάβει την ηγεσία της ψηφιακής προσέγγισης της Apple για όλες τις ομάδες marketing της εταιρείας. Θα έχει έτσι πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην τηλεόραση, στα φυσικά καταστήματα, στις διαφημίσεις σε όλα τα μέσα και στην media στρατηγική της Apple.

    Ο Law έχει ένα τεράστιο βιογραφικό στην βιομηχανία αυτή δουλεύοντας για 17 χρόνια στην R/GA και ένα χρόνο ως COO στην Publicis.

    “Η Apple βάζει στο δυναμικό της τον Law με βάση το γεγονός πως είναι ένας καινοτόμος ηγέτης σε ότι έχει να κάνει με την σύνδεση των καταναλωτών με μια σειρά ψηφιακών μέσων δίνοντας τους την αίσθηση του οικείου και φυσικού σε ότι αφορά τα μηνύματα που θέλει να περάσει σε αυτούς. Έχει μια σειρά από βραβεία και σημαντικές αναγνωρίσεις στον χώρο του marketing.”

    O ίδιος ο Law αναφέρει πως αυτή του η πρόσληψη και νέα θέση του στην Apple είναι μια μοναδική ευκαιρία καριέρας.

    “Όχι μόνο ήμουν χαρούμενος στην Publicis αλλά είχα ενέργεια από την φιλοδοξία και την μετάλλαξη του γκρουπ. Η Publicis έχει το σωστό πλάνο, το σωστό μοντέλο και τους σωστούς ανθρώπους που μπορούν να λύσουν τα μεγάλα ζητήματα που φέρνουν οι πελάτης της εταιρείας. Εύχομαι να μπορούσα να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού αλλά η μοναδική ευκαιρία του να δουλέψω σε μια εταιρεία που εκτιμώ ολόκληρη την ζωή μου ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αγνοήσω και να απορρίψω.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles