24.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple προειδοποίησε ότι έρχονται μεγάλες ελλείψεις στο 2ο μισό του 2021 σε iPad και Mac

    Η τεράστια και πρωτόγνωρη έλλειψη σε ημιαγωγούς που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στα προϊόντα νέας τεχνολογίας και όχι μόνο, δεν θα αφήσει την Apple ανεπηρέαστη. Ο Tim Cook θέλησε να προειδοποιήσει το καταναλωτικό κοινό ότι είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεγάλες ελλείψεις σε iPad και Mac μέσα στο 2ο μισό της χρονιάς που διανύουμε.

    Ο Tim Cook απάντησε στο πλαίσιο σχετική ερώτησης που του έγινε στο meeting των επενδυτών της Apple. Ο CEO της εταιρείας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για το πότε ακριβώς θα δούμε μια εξομάλυνση της κατάστασης για αυτό και δεν θέλησε να προβεί σε μία πρόβλεψη που να μην έχει βάση, ωστόσο τόνισε ότι η Apple θα βάλει τα δυνατά της για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. 

    Με την αυτοκινητοβιομηχανία να είναι μια από τις βιομηχανίες που έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο χτύπημα από αυτή την κατάσταση αναμένουμε με ενδιαφέρων να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση και το κατά ποσό πολύ θα επηρεαστούν και τεχνολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.