18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple λέει ότι το iOS 16 θα διαγράψει όλες τις διπλότυπες φωτογραφίες σας για εξοικονόμηση χώρου #WWDC22

    Η Apple ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη ανανέωση λογισμικού iPhone κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας WWDC22 τη Δευτέρα και ένα από τα χαρακτηριστικά που θα είναι μέρος αυτής της κυκλοφορίας είναι βέβαιο ότι θα είναι δημοφιλής μεταξύ εκείνων με iPhone μικρότερης χωρητικότητας. Σύμφωνα με την Apple, το iOS 16 θα προσφέρει τώρα έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να απαλλαγείτε από τις διπλές φωτογραφίες.

    Το να έχετε μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud γεμάτη με διπλές φωτογραφίες είναι κάτι που είναι πολύ εύκολο να γίνει, αλλά η εκκαθάριση αυτών των διπλότυπων είναι επίσης κάτι που μπορεί να είναι εκπληκτικά δύσκολο. Με το iOS 16, η Apple φαίνεται πρόθυμη να το διορθώσει με την ανίχνευση διπλότυπων και μάλιστα με πολύ απλό τρόπο.

    Photos identifies duplicate photos in Albums > Utilities so you can quickly clean up your library.

    Αυτό το κάνει να ακούγεται σαν να έχουμε να κάνουμε με μερικά πατήματα και τελειώσαμε, κάτι που απέχει πολύ από το να χρειαστεί η επίπονη διαδικασία που έχουμε μέχρι σήμερα — και κάτι που είχε την τάση να απαιτεί τη λήψη μιας εφαρμογής τρίτου και την εμπιστοσύνη για πρόσβαση στις φωτογραφίες σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.