15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Apple TV+ φέρνει ταινία Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

    Μετά από δύο χρόνια, η Apple απέκτησε επιτέλους έναν από τους βασιλιάδες του Χόλιγουντ: τον Μπραντ Πιτ.

    Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, η εταιρεία απέκτησε μια άτιτλη ακόμη ταινία αγώνων Formula 1 στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Pitt από τον σκηνοθέτη του “Top Gun: Maverick” Joseph Kosinski. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει σε παγκόσμιους κινηματογράφους τουλάχιστον 30 ημέρες πριν έρθει στο Apple TV+.

    Η συμφωνία, έγινε μέσα σε πέντε μήνες σταδιακά, επανασυνδέει τον Kosinski με πολλούς από την ομάδα του Maverick, συμπεριλαμβανομένου του συγγραφέα Ehren Kruger και των παραγωγών Jerry Bruckheimer και Chad Oman της Jerry Bruckheimer Films. Όλοι επιστρέφουν με την ίδια ιδιότητα για το αγωνιστικό έργο και μαζί τους ο Sir Lewis Hamilton, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, ο οποίος θα κάνει παραγωγή μαζί με το banner Plan B του Pitt.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.