22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το ψηφιακό “Time Flies” event για τις 15 Σεπτεμβρίου

    H Apple και επίσημα ανακοίνωσε το φετινό event του Σεπτεμβρίου, στέλνοντας ουσιαστικά προσκλήσεις προς όλους μιας και όπως και το WWDC τον Ιούνιο θα γίνει αποκλειστικά μέσω streaming. To event θα διεξαχθεί στο Apple Park την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου λοιπόν και ώρα Ελλάδος 20:00. Στο εν λόγω event η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα γενιά Apple Watch Series 6, ένα νέο iPad της σειράς Air με νέο σχεδιασμό, ενώ φήμες λένε ότι μπορεί να δούμε και τα AirPods Studio.

    Αν και δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λογοπαίγνιο από πλευράς Apple για αυτό το event το κείμενο που συνοδεύει της προσκλήσεις των media αναφέρει την πρόταση “Time Flies.”

    Το event αυτό θα γίνει σίγουρα stream από όλες τις συσκευές της Apple μέσω της Apple TV εφαρμογής, από τον ιστοσελίδα της εταιρείας και επίσης μάλλον και από το YouTube.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.