20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple θα πρέπει να δίνει πλέον 3 χρόνια εγγύηση για τα προϊόντα της στην Ισπανία

    Η Apple θα πρέπει πλέον αν προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση στην Ισπανία μετά από απόφαση του κοινοβουλίου της χώρας που ενέκρινε την επέκταση εγγύησης για προϊόντα που πωλούνται μέσα στην χώρα. Επίσης δημιουργήθηκε νομοθεσία για τα ανταλλακτικά των συσκευών αυτών.

    Όπως αναφέρει το iPadizate, εταιρείες όπως η Apple θα πρέπει δια νόμου να δίνουν 3 χρόνια εγγύηση. Επίσης όλοι οι κατασκευαστές θα πρέπει να έχουν ανταλλακτικά για 10 χρόνια για την υποστήριξη αυτών των συσκευών – Η υποχρεωτική περίοδος μέχρι σήμερα ήταν το μέγιστο τα 5 χρόνια.

    Η νομοθεσία αυτή αναμένεται να ενεργοποιηθεί πολύ σύντομα. Όλες οι εταιρείες που πουλούν ηλεκτρονικά και ψηφιακά αγαθά και συσκευές στην Ισπανία θα πρέπει να συμμορφωθούν με αυτή.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple θα χρειαστεί να αλλάξει την πολιτική της εξαιτίας της κυβέρνησης μιας χώρας. Στην Γαλλία για παράδειγμα η Apple πρέπει να πουλάει iPhones με τα EarPods στην συσκευασία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.