20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την βαθμονόμηση της αναφοράς υγείας μπαταρίας σε iOS 14.5

    Πληροφορίες για την εκ νέου βαθμονόμηση της αναφοράς υγείας μπαταρίας σε iOS 14.5

    Κατανόηση της εκ νέου βαθμονόμησης του συστήματος αναφοράς υγείας μπαταρίας σε iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

    Εκ νέου βαθμονόμηση σε iOS 14.5 και νεότερες εκδόσεις

    Το iOS 14.5 περιλαμβάνει μια ενημέρωση στην οποία το σύστημα αναφοράς υγείας μπαταρίας θα βαθμονομεί εκ νέου τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας και τη δυνατότητα απόδοσης κορυφής σε iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max για την αντιμετώπιση ανακριβών εκτιμήσεων της αναφοράς υγείας μπαταρίας για μερικούς χρήστες. Στα συμπτώματα αυτού του σφάλματος περιλαμβάνονται η μη αναμενόμενη αποφόρτιση της μπαταρίας ή, σε έναν μικρό αριθμό περιπτώσεων, η μειωμένη δυνατότητα απόδοσης κορυφής. Αυτή η ανακριβής αναφορά υγείας της μπαταρίας δεν αντανακλά κάποιο πρόβλημα με την πραγματική υγεία της μπαταρίας.

    Ενώ εκτελείται εκ νέου βαθμονόμηση του συστήματος αναφοράς υγείας μπαταρίας, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Υγεία μπαταρίας. Η εκ νέου βαθμονόμηση της μέγιστης χωρητικότητας και της δυνατότητας απόδοσης κορυφής εκτελείται κατά τους τακτικούς κύκλους φόρτισης και αυτή η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει λίγες εβδομάδες. Το ποσοστό μέγιστης χωρητικότητας που εμφανίζεται δεν θα αλλάξει κατά την εκ νέου βαθμονόμηση. Η δυνατότητα απόδοσης κορυφής ενδέχεται να ενημερωθεί, αλλά αυτό ίσως να μην γίνει αντιληπτό από τους περισσότερους χρήστες. Αν είχε εμφανιστεί ένα προηγούμενο μήνυμα υποβαθμισμένης λειτουργίας της μπαταρίας, αυτό θα εξαφανιστεί μετά την ενημέρωση στο iOS 14.5. 

    Όταν η εκ νέου βαθμονόμηση ολοκληρωθεί, το ποσοστό μέγιστης χωρητικότητας και η δυνατότητα απόδοσης κορυφής ενημερώνονται. Το μήνυμα της εκ νέου βαθμονόμησης δεν θα εμφανίζεται πλέον, κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. 

    Αν η εκ νέου βαθμονόμηση του συστήματος αναφοράς υγείας μπαταρίας υποδηλώνει ότι η υγεία της μπαταρίας σας έχει υποβαθμιστεί σημαντικά, θα εμφανιστεί το μήνυμα σέρβις μπαταρίας.  

    Σε μικρό αριθμό περιπτώσεων, η εκ νέου βαθμονόμηση ενδέχεται να μην είναι επιτυχής και θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα σέρβις μπαταρίας. Αν συμβεί αυτό, ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Αpple μπορεί να αντικαταστήσει την μπαταρία δωρεάν για επαναφορά της πλήρους απόδοσης και της χωρητικότητας. Αυτό δεν αποτελεί ένδειξη προβλήματος ασφάλειας και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την μπαταρία σας.

    * Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας προσδιορίζεται με τη χρήση ενός συνόλου αλγορίθμων και μετρήσεων που λαμβάνονται κατά τη χρήση. Με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι αλγόριθμοι ενδέχεται να ενημερώνονται ώστε να παρέχουν τη βέλτιστη εκτίμηση της μέγιστης χωρητικότητας της μπαταρίας.

    Μηνύματα εκ νέου βαθμονόμησης μπαταρίας

    Μετά την ενημέρωση σε iOS 14.5 στο iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max που έχετε, ενδεχομένως να εμφανιστεί ένα από τα ακόλουθα μηνύματα στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Υγεία μπαταρίας.

    Εκ νέου βαθμονόμηση της μπαταρίας

    Αν εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα, σημαίνει ότι εκτελείται εκ νέου βαθμονόμηση του συστήματος αναφοράς υγείας μπαταρίας στο iPhone σας.

    Το σύστημα αναφοράς υγείας μπαταρίας πραγματοποιεί εκ νέου βαθμονόμηση της μέγιστης χωρητικότητας και της δυνατότητας απόδοσης κορυφής. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες. Μάθετε περισσότερα…

    Η εκ νέου βαθμονόμηση για τη μέγιστη χωρητικότητα και τη δυνατότητα απόδοσης κορυφής θα εκτελείται με την πάροδο του χρόνου με τους τακτικούς κύκλους φόρτισης. Αν η διαδικασία είναι επιτυχής, το μήνυμα της εκ νέου βαθμονόμησης θα εξαφανιστεί και το ποσοστό μέγιστης χωρητικότητας θα ενημερωθεί.

    Δεν είναι δυνατή η σύσταση σέρβις

    Αν εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα, σημαίνει ότι εκτελείται εκ νέου βαθμονόμηση του συστήματος αναφοράς υγείας μπαταρίας στο iPhone σας. Κατά τη διαδικασία αυτή, το iPhone σας δεν είναι δυνατό να συστήσει σέρβις μπαταρίας.

    Το σύστημα αναφοράς υγείας μπαταρίας πραγματοποιεί εκ νέου βαθμονόμηση της μέγιστης χωρητικότητας και της δυνατότητας απόδοσης κορυφής. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες. Δεν είναι δυνατή η σύσταση σέρβις τώρα. Μάθετε περισσότερα…

    Αν είχε εμφανιστεί ένα προηγούμενο μήνυμα υποβαθμισμένης λειτουργίας της μπαταρίας, αυτό θα εξαφανιστεί μετά την ενημέρωση στο iOS 14.5. Η εκ νέου βαθμονόμηση για τη μέγιστη χωρητικότητα και τη δυνατότητα απόδοσης κορυφής θα εκτελείται με την πάροδο του χρόνου με τους κανονικούς κύκλους φόρτισης. Αν η διαδικασία είναι επιτυχής, το μήνυμα της εκ νέου βαθμονόμησης θα εξαφανιστεί και το ποσοστό μέγιστης χωρητικότητας θα ενημερωθεί.

    Η εκ νέου βαθμονόμηση δεν ήταν επιτυχής

     Αν εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα, σημαίνει ότι η εκ νέου βαθμονόμηση του συστήματος αναφοράς υγείας μπαταρίας δεν ήταν επιτυχής.

    Δεν ήταν επιτυχής η εκ νέου βαθμονόμηση του συστήματος αναφοράς υγείας μπαταρίας. Ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Αpple μπορεί να αντικαταστήσει την μπαταρία δωρεάν για επαναφορά της πλήρους απόδοσης και της χωρητικότητας. Πληροφορίες για επιλογές σέρβις…

    Αυτό το μήνυμα δεν υποδεικνύει κάποιο ζήτημα ασφάλειας. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την μπαταρία σας. Ωστόσο, ίσως παρατηρήσετε περισσότερο εμφανή ζητήματα μπαταρίας και απόδοσης. Ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Αpple μπορεί να αντικαταστήσει την μπαταρία δωρεάν για επαναφορά της πλήρους απόδοσης και της χωρητικότητας. 

    Σέρβις μπαταρίας

    Επειδή η τρέχουσα αναφορά υγείας της μπαταρίας ενδέχεται να μην είναι ακριβής, συνιστούμε να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκ νέου βαθμονόμησης για να επικοινωνήσετε με ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Αpple. Αν η συσκευή σας καλύπτεται από εγγύηση, πρόγραμμα AppleCare+ ή τη νομοθεσία προστασίας καταναλωτών, η κάλυψη για σέρβις μιας μπαταρίας με το συγκεκριμένο πρόβλημα θα επεκταθεί προσωρινά ώστε να καλύπτει την περίοδο της εκ νέου βαθμονόμησης. Αν το iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max συνιστά σέρβις της μπαταρίας μετά την εκ νέου βαθμονόμηση, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Apple για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σέρβις. Αν το iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max έχει κάποια βλάβη που δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση του σέρβις, όπως σπασμένη οθόνη, η βλάβη αυτή θα πρέπει να επιδιορθωθεί πριν από το σέρβις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψει κόστος σχετικό με την επιπλέον επισκευή.

    Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Apple αν έχετε πληρώσει ήδη για σέρβις μιας μπαταρίας εκτός εγγύησης για iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max μετά την εμφάνιση μηνύματος υποβαθμισμένης υγείας μπαταρίας ή επειδή αντιμετωπίσατε μη αναμενόμενη συμπεριφορά της μπαταρίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.