Η Apple εξιστορεί 20 χρόνια σχεδιασμού της σε νέο βιβλίο της

0
161

designed-by-apple-in-california-photo-book-003

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία ενός σκληρόδετου βιβλίου το οποίο εξιστορεί την ιστορία του βραβευμένου σχεδιασμού της εταιρεία με τίτλο “Designed by Apple in California,”.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Steve Jobs και καλύπτει 20 χρόνια της σχεδίασης των προϊόντων της Apple μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες ξεκινώντας από 1998 iMac και καταλήγοντας στο 2015 Apple Pencil.

designed-by-apple-in-california-photo-book-004

To βιβλίο επίσης αναφέρει τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποίησε η ομάδα του Ive έτσι ώστε να φέρει αυτά τα προϊόντα στην αγορά.

“Η ιδέα του να προσπαθήσουμε να φέρουμε με γνήσιο τρόπο κάτι μοναδικό για την ανθρωπότητα ήταν η κινητήριος δύναμη του Steve από την αρχή και παραμένει το ιδανικό και ο στόχος μας καθώς η Apple κοιτάει το μέλλον” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jony Ive, Apple’s Chief Design officer.

designed-by-apple-in-california-photo-book-001

Ο Ive επίσης παραδέχτηκε πως κάποια από τα αντικείμενα που καλύπτει το βιβλίο η Apple χρειάστηκε να τα αγοράσει από συλλέκτες για προχωρήσει με την φωτογράφιση τους.

“Εστιάζουμε τόσο στην τωρινή και μελλοντική δουλειά μας που διαπιστώσαμε πως δεν είχαμε όλο των κατάλογο των φυσικών προϊόντων. Πολλά από αυτά που θα δείτε στο βιβλίο χρειάστηκε να τα αγοράσουμε. Είναι λίγο μια ντροπιαστική παραδοχή αλλά είναι μια περιοχή που δεν επενδύουμε πολύ χρόνο ή ενέργεια”

Ένα λοιπόν ιδιαίτερο βιβλίο με μια τιμή που θα ξεκινάει από τα $199.

Σχολιασμός στο φόρουμ