Η Apple γιορτάζει την 10η επέτειο του iPhone

0
197

iphone-mosaic

H Apple χθες κοινοποίησε ένα δελτίου τύπου με τίτλο “iPhone at ten: the revolution continues.” Το εν λόγω δελτίο αναγνωρίζει τα 10 χρόνια της ζωής του iPhone από την στιγμή που για πρώτη φορά το παρουσίασε στο κοινό ο Steve Jobs και παρουσιάζει το πόσο μακριά έχει φτάσει πλέον αυτή η συσκευή.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την ιστορία του. Στις 9 Ιανουαρίου του 2007 o Steve Jobs ανέβηκε επί σκηνής του Macworld και ανακοίνωσε στο κοινό πως “υπάρχουν στιγμές που έρχεται ένα επαναστατικό προϊόν και που αλλάζει τα πάντα”…. τα υπόλοιπα απλά πλέον είναι ιστορία.

Ο Tim Cook ανέφερε:

“Το iPhone είναι βασικό στοιχείο πλέον της ζωής των καταναλωτών μας, και σήμερα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή δημιουργεί ένα μοναδικό τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. διασκεδάζουμε, δουλεύουμε και ζούμε. Το iPhone αποτέλεσε το στάνταρ για το mobile computing την πρώτη αυτή δεκαετία και ακόμη είμαστε στην αρχή. Τα καλύτερα έρχονται!!. “

O Philip Schiller και αυτός με την σειρά του τόνισε ότι:

“Είναι φανταστικό το ότι από το πρώτο iPhone μέχρι το σημερινό iPhone 7 Plus η συσκευή παρέμεινε το χρυσό στάνταρ με το οποίο άλλα smartphones συγκρίνονται. Για πολλούς από εμάς το iPhone έχει γίνει η πιο βασική συσκευή στην ζωή μας και το λατρεύουμε αυτό.”

Για πολλούς από εμάς είναι δύσκολο να πιστέψουμε ακόμη πως έχουν περάσει ήδη δέκα χρόνια…

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2017-01-09-8-51-01-%ce%bc%ce%bc

Όλα ξεκίνησαν με την πρόταση του Steve Jobs –

“An iPod, a phone, and an Internet communicator.”

Δείτε την παρουσίαση παρακάτω, ίσως είναι η ιστορικότερη της Apple και γενικότερα μια από τις πιο σημαντικές παρουσιάσεις στον τεχνολογικό κόσμο!!