11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple απαγορεύει το γράψιμο κριτικής στο App Store για τους beta χρήστες

    Τελικά η Apple αποφάσισε να απαγορεύσει την καταχώρηση κριτικής για εφαρμογές σε όσους χρήστες έχουν εγκαταστήσει την iOS 9 beta 3 & 4.  Οι developers του App Store παραπονιούνται εδώ και καιρό ότι δεν αντιμετωπίζονται δίκαια από τους χρήστες που γράφουν κριτικές για τις εφαρμογές τους, οι οποίοι προφανώς δεν καταλαβαίνουν τον σκοπό της beta έκδοσης ενός λογισμικού. Όπως και το βασικό λογισμικό έτσι κι οι εφαρμογές που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια που αυτό είναι σε beta φάση, είναι λογικό να έχουν bugs και ατέλειες μιας και ο στόχος είναι να βρεθούν τα όποια σφάλματα και να διορθωθούν ώστε να λειτουργούν άψογα στην τελική τους έκδοση. Ο ρόλος των public beta είναι να βοηθούν οι χρήστες τους προγραμματιστές μέσα από την χρήση ώστε να αναγνωρίζονται τα λάθη και να διορθώνονται.

    Δυστυχώς, ακόμη κι αν η Apple έλυσε το πρόβλημα της κριτικής αλλά το πρόβλημα παραμένει καθώς ο κάθε χρήστης μπορεί να βάλει αστέρια τα οποία επηρεάζουν την συνολική βαθμολογία μιας εφαρμογής. Ελπίζουμε η Apple να λύσει κι αυτό το θέμα ώστε να μην μπορεί να βαθμολογηθεί με οποιονδήποτε τρόπο κάποια εφαρμογή που δεν είναι ακόμη στην επίσημη έκδοσή της.

    237359

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles