21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple αναμένεται να κάνει διαθέσιμες στο ευρύ κοινό τις iOS 14.5, iPadOS 14.5 και tvOS 14.5 αργότερα σήμερα

    Η Apple έχει σχεδιάσει την κυκλοφορία των νέων iOS 14.5, iPadOS 14.5 και tvOS 14.5 στο ευρύ κοινό σήμερα και γύρω στις 20.00 ώρα Ελλάδας.

    Η The Financial Times και η The New York Times αναφέρουν σήμερα από το πρωί πως αυτές οι αναβαθμίσεις θα γίνουν σήμερα διαθέσιμες για όλους με την ίδια την Apple να έχει αναφέρει πως η iOS 14.5 θα ερχόταν αρχές αυτής της εβδομάδας.

    Τα δημοσιεύματα δεν κάνουν λόγο για την macOS 11.3 η οποία την περασμένη εβδομάδα μπήκε σε Release Candidate (RC) έκδοση κάτι το οποίο σημαίνει πως και αυτή είναι πρακτικά έτοιμη για ευρεία διάθεση στο κοινό. Δεν θα αποτελέσει λοιπόν έκπληξη αν η Apple δώσει και αυτή την αναβάθμιση σήμερα αν και μπορεί να την καθυστερήσει μερικές μέρες όπως έχει κάνει και κατά το παρελθόν.

    Στην iOS 14.5 ξεχωρίζουν σίγουρα το χαρακτηριστικό ξεκλειδώματος του iPhone μέσω του Apple Watch αν ο χρήστης φοράει μάσκα όπως και αυτό το Tracking Transparency των εφαρμογών που απαιτεί κάθε εφαρμογή πριν κάνει οποιαδήποτε καταγραφή να έχει πρώτα την συγκατάθεση του χρήστη για αυτή την ενέργεια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.