21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ακυρώνει κάποιους επερχόμενους Apple Arcade τίτλους σε μια αλλαγή στρατηγικής για την διατήρηση των συνδρομητών της υπηρεσίας

    Υπάρχουν πολλοί τίτλοι για να διαλέξει κάποιος στην Apple Arcade υπηρεσία της Apple, τίτλοι περιπέτειας μέχρι και παζλ παιχνίδια και πολλά ακόμη διαμορφώνουν έναν πλούσιο κατάλογο μέχρι σήμερα. Φαίνεται όμως πως η Apple θα ακυρώσει κάποιους επερχόμενους τίτλους για αυτή την υπηρεσία μέσα στους επόμενους μήνες.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Apple κάνει μια αλλαγή στρατηγικής σε ότι αφορά τα διαθέσιμα παιχνίδια ακρυώνοντας κάποια που αυτή την στιγμή ήταν στην διαδικασία δημιουργίας. Η Apple φέρετε μάλιστα να έχει επικοινωνήσει με κάποιους προγραμματιστές και να τους έχει αναφέρει πως οι τίτλοι τους δεν nανταποκρίνονται στα επίπεδα συμμετοχής από τους συνδρομητές που έχει θέσει.

    Φυσικά αυτές οι ακυρώσεις δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση στους προγραμματιστές που επηρεάστηκαν από αυτή την απόφαση της Apple.

    “Κάποιοι προγραμματιστές που είχαν συμβόλαια που η Apple τα ακύρωσε ξαφνικά βρέθηκαν με οικονομικά προβλήματα που σε συνδυασμό με την πανδημία τους δημιούργησε μια πολύ άσχημη ατμόσφαιρα. Η Apple επίσης είπε σε αυτούς τους προγραμματιστές πως θα δουλέψει με χαρά εκ νέου μαζί τους σε μελλοντικούς τίτλους που θα ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα που θέτει πλέον η εταιρεία.”

    Η απόφαση αυτή βέβαια δεν θα πρέπει να δημιουργεί μεγάλη έκπληξη μιας και έχουμε να κάνουμε μια συνδρομητική υπηρεσία που η βιωσιμότητα της βασίζεται στους συνδρομητές της. Η Apple λοιπόν ελπίζει να βρει τίτλους που θα προσφέρουν μεγαλύτερη χρήση της υπηρεσίας και ενασχόληση των χρηστών με τα παιχνίδια που έχει αυτή η πλατφόρμα.

    Ένας τίτλος που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Apple και που αποτελεί παράδειγμα για το τι θέλει η Apple είναι ένα παζλ περιπέτειας με την ονομασία Grindstone.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.