22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η φιλανθρωπική δημοπρασία του Tim Cook δεν έπιασε τα περσινά επίπεδα

    iMpr0QRm47YA

    H δεύτερη φιλανθρωπική δημοπρασία η οποία προσφέρει σε ένα τυχερό να καθίσει με τον Tim Cook για ένα καφέ έκλεισε πριν από λίγο με το τελικό ποσό να ανέρχεται στα $330.000 με το τελευταίο ποντάρισμα να προέρχεται από το RFK Center for Justice & Human Rights.

    Ο νικητής που η ταυτότητα του δεν επισημοποιείτε θα έχει την ευκαιρία να έχει ένα μεσημεριανό καφέ και φαγητό με τον Tim Cook στα κεντρικά γραφεία της Apple. Στην προσπάθεια του ο Tim Cook να κάνει ακόμη πιο δελεαστική την προσφορά πριν λίγες μέρες μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ανέφερε πως ο νικητής θα έπαιρνε και ένα VIP εισιτήριο για το επερχόμενο event της Apple. Κάτι αρκετά σπάνιο μιας και ο τυχερός θα μοιραστεί την πρώτη θέση στο αμφιθέατρο ανάμεσα στους Craig Federighi και Phil Schiller.

    Screen Shot 2014-05-14 at 12.55.36 AM

    Η περσινή προσπάθεια που έγινε πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό είχε πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αν αναλογιστεί κάποιος πως ο νικητής έδωσε $610.000.

    Η εκτιμώμενη αξία φέτος για την φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια ήταν τα $100.000 κάτι το οποίο σημαίνει πως είχαμε μια επιτυχία για ακόμη μια φορά αλλά είμαστε σίγουροι πως η Apple θα ήθελε τουλάχιστον να πιάσει τα περσινά επίπεδα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles